VIDEO Rase naine päästis sõiduteele eksinud suure mao

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Tawney Rauch ei pidanud paljuks päästa sõiduteele eksinud roomajat, kes oleks muidu võinud auto alla jääda.
Tawney Rauch ei pidanud paljuks päästa sõiduteele eksinud roomajat, kes oleks muidu võinud auto alla jääda. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Rase naine jooksis Arizonas keset sõiduteed, et päästa sinna eksinud 1,8-meetrine madu.

Arizonas Camp Verde elanik Tawney Rauch sõitis paar nädalat tagasi reedel toidupoest koju, kui märkas maanteel 1,8 meetrit pikka madu, vahendas Times Now News.

Rauch läks alguses autost välja, et madu pildistada, kuid kui ta nägi eemal teist autot tulemas, siis otsustas ta mao päästa.

Kuna ta teadis, et madu ei ole mürgine, otsustas ta roomaja oma plätude abil üles tõsta. Kõgu päästeoperatsiooni aja rääkis naine ka oma abikaasaga telefonis. 

Kogu naise tegevuse jäädvustas auto pardakaamera. 

Rauchi abikaasa liitus naisega sündmuskohal ning paar roomaja enda koju, kus nad ta hiljem loodusesse tagasi lasid.

«See on suurim madu, keda ma viimase aja jooksul näinud olen. Ta oli selleks liiga ilus, et teda tappa või midagi sellist,» rääkis naine KTVK-le.

«Nad on vinged maod ja ma arvan, et inimesed peaksid rohkem arvestama kõrbe tundmaõppimisega ja loomade tundmisega, sest tegelikult võiks neid palju rohkem päästa,» sõnas Rauch.

Video maopäästmisest on sotsiaalmeedias väga popiks saanud.

Kui paljude arvates ei oleks naine tohtinud oma lapse elu ohtu seada, siis teised jällegi kiitsid tema teguviisi.

«Tõsiselt iga kord, kui seda näen, lähen ma pöördesse. Arizonas tegeletakse täiesti teisel tasemel hullumeelsustega,»  kirjutas üks kommentaator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles