VAATA TREILERIT HÕFFil linastub maailma esimene koroonazombifilm

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
HÕFFil näidatakse maailma esimest koroonazombifilmi «Koroonazombid» («Corona Zombies»).
HÕFFil näidatakse maailma esimest koroonazombifilmi «Koroonazombid» («Corona Zombies»). Foto: Filmiplakat

Selle nädala reedest pühapäevani toimuval Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festivalil näidatakse maailma esimest koroonazombifilmi. Vaata treilerit – ettevaatust, nõrganärvilistele ei soovita!

Friigifilmide kavas linastuva filmi «Koroonazombid» («Corona Zombies») autor on sadade rämpsõudukate produtsent Charles Band.

Band kasutas praegust pandeemiat julgelt ära ja filmis karantiini tingimustes üles loo blondiinist beibest nimega Barbie, kes peab üksinduses toime tulema kogu maailma tabanud eriolukorraga.

Siin on nutikalt (ja häbitult) kokku monteeritud Donald Trumpi pressikonverentsid, kaadrid itaallaste 1980. aastate zombiklassikast «Elavate surnute põrgu» («Virus») ja ka klippe filmist «Zombid vs stripparid» («Zombies Vs. Strippers») – nii tutvustatakse filmi HÕFFi kodulehel.

Eriolukorra tõttu toimub HÕFF tänavu internetis Elisa Stage platvormi vahendusel. Kokku toob 8.–10. maini kestev festival Eesti vaatajate ette 22 pikka ja 15 lühikest õudus-, fantaasia- ja põnevusfilmi rohkem kui kümnest riigist. «Koroonazombid» on kavas reedel kell 20.00 ning järelvaadatav festivali lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles