KLÕPS ⟩ Brigitte Susanne näitas paljastavas videos, mis juhtub, kui sportlasega semmida

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt demonstreeris treeningute tulemust.
Brigitte Susanne Hunt demonstreeris treeningute tulemust. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt (24) pani hiljuti punkti pikalt ringelnud kõlakatele ning kinnitas, et on oma tantsutreeneri Indrekuga juba mitu kuud koos olnud. Nüüd näitas ta sportlasega semmimise ootamatut kõrvalmõju.

Brigitte pani Instagrami story'sse peegli ees filmitud video, kus paljastab oma kadestusväärse vormi. «Okei, kas reaalselt, oh my god, tervist, kas need on kõhulihased, mida ma näen või see on lihtsalt strateegiline... ma ei tea, mis asi?» imestas seltskonnakaunitar videos.

Brigitte kirjutas peeglivideo juurde kelmika vihje: «Keegi vist on treeningutele ekstra tähelepanu pööranud viimastel kuudel.» Juhuslikult on ta viimased kolm kuud armuõnne nautinud tantsutreeneri ja krossisõitja Indrek Mägiga (28). Teadaolevalt tutvusid noored aastavahetuse kanti bachata-tantsu trennides.

Nädal tagasi jagas Brigitte Instagramis romantilist tantsuvideot, mis tõestas, et korralik trenn käib ka spordisaalist väljaspool – noored tantsisid keset elutuba. Pole ime, et niimoodi paari kuuga supervormi saab!

Brigitte Susanne Hunt näitas supervormi.
Brigitte Susanne Hunt näitas supervormi. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles