KULLAFOND ⟩ 10 aasta tagune telesaade küsib: kas varsti pole Eestis mehi, vaid üksnes lorud?

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Äsja möödus lilleliselt tänavune emadepäev ning naistepäevgi jäi juba koroonaeelsesse aega – kaunim sugupool on seega saanud viimasel ajal üksjagu tähelepanu. Sestap oleks aeg veidi taas tähelepanu pöörata Eesti meestele, keda siinmail ikka selleks – ütleme otse – koledamaks pooleks on peetud. Kas ja kui palju on tänaseks Eesti mehed muutunud võrreldes 10 aasta taguse ajaga, mil üks Eesti skandaalne ajakirjanik esimeste nn metroseksuaalide ilmnemisel Eesti ühiskonnas «tõelise» mehelikkuse kadumist ette hurjutama hakkas, saab igaüks telesaate «Kuumad Eesti mehed» vaatamise järel juba ise edasi mõelda. Omaette lust on aga meenutada aastakümne taguseid hetkekuulsusi ning moesuundi, mis toona Kanal 2s tähelepanu said.

«Kuumad Eesti mehed» (2010)

Humoorikas doksaade uurib, miks Eesti mehed kulutavad üha enam aega ja raha ilutoodetele, moehilpudele ja kõigele muule edevale, mida varem peeti üksnes naiste pärusmaaks. Lisaks selgitame välja, millega tegeletakse meestele mõeldud võrgutusseminaril, kiikame meesmodellide maailma ja mujalegi, kus võib leida värvikaid näiteid meeste muutunud rollist ühiskonnas. Paljude teiste seas saavad sõna ilukirurg Peep Pree, ajakirjanik Priit Pullerits, poliitik Sven Sester, suhtekorraldaja Rene Hekkonens, moetoimetaja Kristi Pärn-Valdoja, imagoloog Linnar Priimägi ja teised. Saate autor on Katrin Pauts.

«Päriselu lood: Minu mees on möku!» (2019)

Kes tahab meeste ja mehisuse teemal värskemat mõtteainet, sel tasub ära vaadata Kanal 2 mullune erisaade, mis uurib uuesti, kas tänased mehed on muutumas üha abitumaks ja otsusvõimetumaks. Kust tulevad pehmod mehed ja mis roll on siin naistel? Saates saavad sõnad tuntud inimesed ja eksperdid. Nende seas Erki Nool, Jaagup Kreem, Anu Saagim ja paljud teised.

Kas mäletad ka neid pärleid? Avasta Kanal 2 kullavaramu värvikat sisu VeebiTVs.

«Kaks kanget – haiged mehed» (2012)

Kasulik ja vaimukas saade Kristjan Jõekalda ning Teet Margna juhtimisel. Harukordselt mitmetahulises ja kahekangeliku huumoriga vürtsitatud saatesarjas uuritakse, kust on pärit, missugused on ja kuhu liiguvad Eesti mehed. Üks on selge – asjad Eestis on halvasti, sest uuringute kohaselt on meie mehed väga halva tervisega.

«Minu mees suudab» (2012)

Pöörane, särav ja naljakas kogupere-meelelahutus Kristjan Jõekalda ja Liina Randpere juhtimisel. Igas saates astuvad võistlustulle neli kooselupaari, mees ja naine. Mehed on suletud klaaskabiinidesse, nende naised istuvad aga mängulaua taha ja hakkavad oma meeste oskuste ja võimete peale panuseid tegema. Kui naine usub, et tema mees saab antud hullu ülesandega hakkama, siis pole mehel enam pääsu. Kas naised ikka teavad, mida nende mehed tegelikult suudavad? Võitjapaari ootab 5000-eurone auhind. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles