Piret Krumm eriolukorrast: on masendav, et ma olen näitleja ja ma pean tassima pappkaste (31)

Elu24
Copy
Piret Krumm lõpetas lavakunstikooli 2012. aastal, kevadel ühines ta noortemuusikali trupiga «Moraal».
Piret Krumm lõpetas lavakunstikooli 2012. aastal, kevadel ühines ta noortemuusikali trupiga «Moraal». Foto: Heigo Teder

Eriolukorra tõttu on teiste seas tööta nii lauljad kui ka näitlejad. Paljud neist on asunud raha teenimiseks otsima uusi võimalusi ja nii töötas näiteks näitleja Piret Krumm Itella pakikullerina.

«See oli selline põnev vaheldus, mis muidugi väga kaua ei kestnud, sest mind vallandati,» rääkis Piret Krumm Raadio 2 saates «Hommik!». «Ma olen naisterahvas, eks ole. Ma muidu sõidan väikese Škodaga – nüüd ootamatult olin ma suure kaubiku juht, kus ei käinud küljeuks lahti, mis tähendas, et ühesõnaga see kõik oli palju keerulisem.»

«Ühel päeval juhtus siis selline asi, et ma ei viinud nii palju pakke ära, kui oli ette nähtud,» tunnistas Piret. Tubli töölisena andis ta olukorrast teada ka tööandjale. «Mulle öeldi siis telefonis vastu, et see on masendav, kuidas ma tööd teen,» meenutas Piret. «Mina siis muidugi ei jäänud ka talle võlgu ja ütlesin, et minu meelest see ei ole masendav. Minu meelest masendav on see, et ma olen näitleja ja ma pean tassima pappkaste ja sõitma kaubikuga ringi.» Pärast seda lasti Piret ka töölt lahti.

Kommentaarid (31)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles