VALLANDATUD ⟩ NHLi hokitäht mõnitas julmalt kaasmängijate naisi

Copy
Washington Capitalsi vaskaäär Brendan Leipsic saab tõenäoliselt  koduklubist kinga.
Washington Capitalsi vaskaäär Brendan Leipsic saab tõenäoliselt koduklubist kinga. Foto: Scott Taetsch/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Põhja-Ameerika jäähokiliiga NHLi klubi Washingtoni Capitals pani mängija Brendan Leipsici üleminekunimekirja. Sisuliselt tähendab see, et mees saab kinga.

Klubi eesmärk on leping mängijaga lõpetada, sest superstaarihakatis sai sotsiaalmeedias hakkama rumala ning veidra keelekasutusega.

Leipsic jäi vahele krehvtiste väljaütlemistega oma Instagramikontol. Ta kutsus muuhulgas oma meeskonnakaaslaseid Garnet Hathawayd ja Nic Dowdi «fucking luuseriteks».

Eriti jubedad kommentaarid edastas hokimees kahe NHLi mängija abikaasa suunas. 25-aastane kanadalane nimetas tiimikaaslase Tanner Pearsoni naist rasvunud paksmaoks ja Connor McDavidi tüdruksõbra kohta ütles, et tolle säärejooks on nagu karul. Sõnumid kirjutati suletud grupis.

Kui asi avalikuks sai, eemaldas Leipsic oma Instagramikonto, palus andeks ja ütles, et edaspidi parandab oma käitumist. 

Washington Capitalsile sellest aga ei piisanud. Klubi pani mehe üleminekulehele, et mängijaga leping üles öelda. 

Leipsic on NHLis mänginud aastast 2015. Lisaks Capitalsile on ta kuulunud veel Toronto Maple Leafsi, Vegas Golden Knightsi, Vancouveri Canucksi ja Los Angeles Kingsi ridadesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles