ŠOKEERIV LUGU ⟩ Kasupojaga suhtesse astunud venelanna üritas sotsmeedias oma armulugu kaitsta, aga tegi sellega asja veel hullemaks...

Elu24
Copy

Venemaalt pärit instastaar Marina Balmasheva (35) lahutas mõne ajast oma kümme aastat kestnud abielu ning põgenes väidetavalt koos mehe poja, 20-aastase Vladimiriga, vahendab Daily Star.

Krasnodar kraist pärit naine lahutas oma 45-aastasest abikaasast Alexey Shavirinist, kellega oli abielus 10 aastat ning põgenes väidetavalt koos Alexey poja Vladimiriga.

Tasahilju postitas Marina Instagrami pildi Vladimirist, millel poiss oli kõigest 7-aastane. Kuigi naine lootis, et kollaažpilt tekitab tema jälgijates ehk kaastunnet, läksid asjad hoopis teisiti. Nimelt tekitas kõnealune kaader neis hoopis pahameelt.

Esimesel fotol poseerivad toona 22-aastane Marina ja 7-aastane Vladimir üheskoos ning teisel fotol kaisutab 20-aastane Vladimir endist kasuema ja praegus kallimat, 35-aastast Marinat.

Naine jagas sellist kaadrit oma 417 000 jälgijaga ning lootis, et saab seeläbi oma armulugu pisut selgitada. «Sel lool on kaks külge: üks, mis on minu ja teine, mis ei kuulu mulle.»

Samuti avaldas naine, miks ta otsustas oma abikaasast lahutada ning väitis, et ei jätnud teda, sest tahtis kasupojaga koos olla. «Minu versioon: Ma lahkusin, sest oli aeg seda teha. Ma tundsin aastaid, et ma polnud enam olukorraga rahul. Ma mõistsin, et suudan ise oma pere eest hoolitseda ja et 35-aastaselt ei pea ma veel alla andma. Versioon, mis pole minu oma: Ma jätsin ta Vladimiri pärast,» kirjutas ta pildiallkirjaks.

Mitmed jälgijad leidsid siiski, et see on vale, kui vanem naine hakkab koos elama noorema mehega, kes on kunagi ka tema kasupoeg olnud. «Mis mind šokeerib on see, et see poiss kasvas tema silme all suureks,» kommenteeris üks naise jälgijatest.

Marina ja Vladimiri suhe lõi esimest korda Vene meedias laineid märtsis. Toona käis Marina endine abikaasa Alexey ühes Vene jutusaates, kus väitis: «Ühel õhtul ei saanud ma magama jääda, sest kuulsin neid seksimas.»

«Siis ma sain aru, et Marina petab mind mu pojaga, sest mõne minuti pärast tuli ta ja viskas mu kõrvale pikali.»

«Ma ei öelnud talle tol õhtul sõnagi,» lisas mees.

Abielu jooksul adopteerisid Alexey ja Marina viis last - lahutuse jõustudes otsustas kohus, et laste hooldusõigus jääb mehele.

Marina, kellest sai instastaar tänu sellele, et ta dokumenteeris sotsiaalmeedias oma kaalukaotust, eitab siiani, et abielu lõppes Vladimiri pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles