Getter Jaani emaks olemisest: mitte keegi ei oska sind selleks ette valmistada, milline saab olema elu väikese lapsega

Elu24
Copy
Getter Jaani koos tütrega 2020. aasta mais avaldatud loo «Mitu mind» muusikavideos.
Getter Jaani koos tütrega 2020. aasta mais avaldatud loo «Mitu mind» muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis muusikavideost

Lauljatar Getter Jaani (27) jagab saabuva emadepäeva puhul tõeliselt vahvat fotot koos pisitütrega. «Ma olen alati emasid imetlenud, aga nüüd, olles ise ema, teen seda veelgi enam!» kirjutab ta sotsiaalmeedias.

«Ma mäletan, kui minu tütreke oli saanud ühe kuuseks, ma ütlesin enda vanaemale, et mitte keegi ei oska sind selleks ette valmistada, milline saab olema elu väikese lapsega,» kirjutab Getter Instagramis.

«Päevad on tulvil nii palju erinevaid emotsioone, mida alati ei ole sugugi kerge hallata, aga see armastus, see tingimusteta armastus, mille kingib sinu kallis ime sulle on hindamatu! Just seesama ilus ja tingimusteta armastus on täis väge! Väge, mis annab jõudu ja toob välja meie, emade supervõimed!»

«Ma südamest loodan, et iga ema teab, et ta on tõeline kangelane, sest me päriselt oleme seda!» Loe Getter Jaani täispikka postitust SIIT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on

Lauljatar Getter Jaani (27) ja tema elukaaslane Ott-Sander Palm (28) said pisitütre vanemateks 2019. aasta maikuus. Paarikese esimene ühine laps sai nimeks Emily Palm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles