PILDID ⟩ Silvia Ilves oma Tinderi kontost: vallalisena teen, mis tahan. Olen ülimalt ohtlik vastassoole

Elu24
Copy
Silvia Ilves 6. märtsil plaadiesitlusel Aruküla rahvamajas.
Silvia Ilves 6. märtsil plaadiesitlusel Aruküla rahvamajas. Foto: Remo Tõnismäe

Tähelepanelik Elu24 lugeja märkas, et Tinderis toimetab ka tšellist Silvia Ilves (27). Elu24 uuris sedapuhku tuntud muusikult, kas kõnealune konto kuulub Tinderis tõepoolest talle?

«Tinderiga on selline lugu, et konto kaob alles siis, kui selle sealt konkreetselt kustutad. Tinderi äpi kustutamine tundub, et ei loe,» selgitas Ilves Elu24-le.

«Ma kasutasin tõesti kontot kaks kuud tagasi virtuaalseks suhtlemiseks, n-ö meelelahutuseks. Panin äpi kinni, kui mul suhe tekkis,» tunnistas ta.

Kuvatõmmis. Pildil Silvia Ilves
Kuvatõmmis. Pildil Silvia Ilves Foto: Tinder

«Vallalisena teen, mis tahan. Olen ülimalt ohtlik vastassoole. Samas on ülimalt meeldiv tõdeda, et olen atraktiivne naine väga soliidsetele noormeestele, kes mu laste olemasolust esialgu midagi ei tea, kuid kasutades viisakalt «suhtlemisest vabanemiseks» fakti, et olen nelja poja ema, tekib vastassool aukartus ja veel suurem huvi. Uskumatu!»

Kuvatõmmis. Pildil on Silvia Ilves
Kuvatõmmis. Pildil on Silvia Ilves Foto: Tinder

Samuti tõdeb Silvia, et tema hiljutine suhe on nüüdseks juba paraku ka lõppenud. «Kahjuks jah, hiljuti läksin oma kallimast lahku, kes mul paar kuud oli, kuid praegu enam Tinderit ei plaani kasutada, sest mu süda on võetud mehe poolt, kes isegi ei tea, et temasse armunud olen,» õhkab ta salapäraselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles