Nunnumeeter põhja: meenuta, milliste kaadritega kuulsad eestlannad oma maimukesi maailmale on tutvustanud!

Elu24
Copy
Grete Klein.
Grete Klein. Foto: Sander Ilvest

Tänase emadepäeva puhul meenutab Elu24 kuulsate eestlannade esimesi hetki emadena. Vaata ja meenuta, kuidas Grete Klein, Maarja-Liis Ilus, Grete Griffin ja paljud teised sotsiaalmeedia vahendusel oma maimukesi maailmale esmakordselt tutvustasid!

Grete Klein

2019. aasta märtsis tervitasid menusarja «Padjaklubi» režissöör Ergo Kuld ja näitlejatar Grete Klein pisitütart, kellele pandi ka imekaunis nimi. «13.03 nägi ilmavalgust meie printsess Saara,» kirjutas Grete toona sotsiaalmeedias.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Klein (@greteklein) on

 Tanja Mihhailova-Saar

16. veebruaril 2018 sündis Tanja Mihhailova-Saare ja Mikk Saare perre poeg Teodor, kellest esimest kaadrit jagas naine mõned päevad hiljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by TANJA ?? ? (@tanjamihhailova) on

Merlyn Uusküla

«Meie väike ilmaime sündis 1.oktoobril,» andis ensambli Nexus endine lauljatar mullu sügisel teada pisipoeg Ralf Huberti sünnist.

Klaudia Tiitsmaa

Klaudia Tiitsmaa sai 2018. aasta sügisel emaks. Poeg sündis Ugala teatri näitlejatariga samal päeval ja lapse isa Vallo Kirsiga peaaegu samal kellaajal. «Väike Vallo sündis eile Klaudia sünnipäeval. Seega mina eile kooki ei söönud, vaid tegin terve päeva tööd. Pärast 20 tundi kestvat sünnitust otsustas Väike Vallo oma sünniaega isaga samaks rihtida. Isa Vallo sünni kellaaeg oli omal ajal 19.05 ja väike Vallo sündis 9. sept kell 19.15 Rakveres!» kirjutas Klaudia. Poeg sai isa järgi nimeks Vallo Kirs jr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLAUDIA TIITSMAA (@klaudiatiitsmaa) on

Adeele Jaago

Seriaalist «Kättemaksukontor» ja telesõust «Su nägu kõlab tuttavalt» tuntud näitlejatar Adeele Jaago sai samuti 2018. aasta sügisel emaks. «29.09.2018 kell 00:09 sündis meie kätele 3900 g ja 51 cm pikkune pisipiiga: Salmeli Jaago. Oleme õnnelikud ja tänulikud kõikidele toetajatele – eriti ämmaemand Minni-Triin Kasemetsale ja ITK meeskonnale. Aitäh kõigile õnnitluste eest, oleme terved ja rõõsad!.» kirjutas ansambli Curly String Jaan Jaago abikaasa toona. Hetkel ootab Adeele paari teist last.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adeele (@adeelejaago) on

Kristina Pärtelpoeg

Suunamudija Kristina Pärtelpoeg sünnitas 19. novembril 2019 tütre. «Ma ei tea, mis te öösel tegite, aga ma sain lapse,» kirjutas värske ema Instagramis. Pärtelpoeg pani üles Ida-Tallinna keskhaiglas tehtud pildi, millega teatas, et beebi kaalub 4170 grammi ja on 52 sentimeetrit pikk. «Ta on super cute (minu näoga ?),» kirjutas naine postituses, millega tutvustas tütar maailmale. «Nüüd tellisin Wolti ja vaatan telekat ja iga viie minuti tagant olen, et omg, I have a baby,» lisas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTINA PÄRTELPOEG✨ (@kristinapartel) on

Maarja-Liis Ilus

Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger said lapsevanemateks 6. jaanuaril 2018. «06.01.2018 muutus minu elu alatiseks. Kasvatan, hellitan, kaitsen ja armastan elu lõpuni,» kirjutas Maarja, kui jagas tütar Irisest esimest pilti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maarja-Liis Ilus (@maarjaliisilus) on

Liisi Eesmaa

Moelooja Liisi Eesmaa ja tema kauaaegne kallim Madis Ligema said lapsevanemateks 7. mail 2017. Pojale pandi nimeks Kuu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liisi Eesmaa (@liisieesmaa) on


Grete Griffin

USAs resideeriv Eesti mitmevõistleja Grete Griffin andis 2017. aasta suvel sotsiaalmeedia vahendusel teada, et on saanud emaks. Tütre nimega Gloria Griffin, tõi Grete ilmale toona 2. juulil. «Ma poleks ilma temata seda suutnud teha,» kiitis naine lapse isa. «Ta püüdis mind igal võimalikul moel naerma ajada ning tuju üleval hoida kogu kestnud valu vältel. Sa väärid medalit, kallis!» lisas ta Instagrami vahendusel. Grete ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III perre sündis mullu septembris ka teine tütar, kes sai nimeks Gameya.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grete Griffin (@gretegiii) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles