Maadlustšempion sai süüdistuse jõhkras seksuaalkuriteos

Elu24
Copy
Maadlustšempion Alberto Del Rio (paremal).
Maadlustšempion Alberto Del Rio (paremal). Foto: Instagram

Endine WWE profimaadleja Alberto Del Rio, kodanikunimega Jose A. Rodriguez Chucuan arreteeriti eelmisel nädalal süüdistatuna seksuaalses vägivallas, teatas News4SanAntonio.com.

Politseiraportitest ilmneb, et 4. mail pöördus politsei poole naine, kes rääkis, et 3. mail sai Jose A. Rodriguez Chucuan vihaseks, peksis naist mitmeid kordi. Naine näitas ametnikele ka vigastusi: sinikaid ja lõikehaavu. Ohver ütles, et Chacuan lõi teda vastu pead, sundis teda kandma kleiti ja tema ees tantsima. Samal ajal ei lubanud Mehhiko päritolu endine profimaadleja naisel nutta ja ähvardas pisarate korral naise lapsele liiga teha.  

Politsei andmetel sidus Rodriguez Chucuan naise magasmistoas kinni, pani talle suhu soki ja vägistas naist erinevate esemetega korduvalt.

Kohus määras mehhiklasele 50 000 dollari suuruse kautsjoni, pärast kautsjoni tasumist pühapäeval jalutas mees kinnipidamiskohast välja. 

42-aastane Rodriguez Chucuan on esimene WWE maadluse maailmameister, USA kodakondsuse sai mees 2018. aastal naturalisatsiooni korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles