KORRALIK KÄKK Õnnetuse põhjustanud naine otsustas peatumise asemel politseile otsa sõita

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Samantha Bencomo sattus vahi alla, sest tegi ühe halva otsuse teise järel.
Samantha Bencomo sattus vahi alla, sest tegi ühe halva otsuse teise järel. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

USAs keeras üks müügiplatsil teisele autole sisse tagurdanud naine endale paraja käki kokku, kui otsustas sündmuskohalt põgeneda ja võimuesindajale otsa sõita. 

Utah'st pärit 28-aastane Samantha Bencomo oleks saanud karistada vaid sündmuskohalt lahkumise eest, kui ta hiljuti pärast müügiplatsil seisnud sõidukile otsa tagurdamist oma autoga sündmuskohalt põgeneda otsustas, kuid nüüd süüdistatakse teda hoopis politseiniku tapmises, vahendas Crime Online.

Lugu sai alguse, kui Nephist pärit Samantha Bencomo oli väidetavalt Jeep Wrangleri automüügi teenindusest lahkumas ja tagurdas seal seisnud müügis olnud masinale otsa. Seda nägi pealt müügisalongi omanik, kes asus minema sõitnud naist jälitama. 

Bencomo sõitis lähedalasuvasse bendiinijaama, kus oli samal ajal ka üks politseiametnik, kellele automööja juhtunust teada andis. 

Kui politseinik Bencomo maasturile lähenes, otsustas naine aga vahistamise hirmus taas autoga põgeneda. 

Mõni aeg hiljem märkas teine sama piirkonna politseinik naise autot, mis ühele ristmikule lähenes ja seisma jäi. 

Politseinik sõitis operatiivsõidukiga naise auto ette ja astus autost välja. 

Vormiriietuses ja kergesti korrakaitseametnikuna tuvastatav mees andis Bencomole suulise käsu sõit lõpetada. Politseiauto pardakaamerast on ka näha, kuidas naine viipas politseinikule käega andes märku, et ta sai aru, mida talle öeldi. 

Kuid äkki otsustas naine hoopis pisut oma autoga tagurdada ja politseiniku suunas kiirendades edasi sõita.

Ametnik hüppas küll teelt eest ära, kuid sai sellest hoolimata autolt löögi. 

Bencomo kihutas taaskord sündmuskohalt minema. Kuid tagaajamine lõppes mõni kvartal eemal kui naine oma maasturiga avarii tegi.

Bencomo võeti vahi alla ja talle esitati süüdistus politseiametniku mõrvakatses, korrakaitsjate käsul peatumata jätmises ja õnnetuspaigalt põgenemises.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles