KARM ⟩ Venemaal lõpetas pensionär naabrite lärmaka aiapeo granaadiga

Elu24
Copy
Pensionär on tõsise süüdistusega uurimise all.
Pensionär on tõsise süüdistusega uurimise all. Foto: Ekraanitõmmis Rossija24 videolt

Kevadine grillimine lõppes Lõuna-Venemaal ühe seltskonna jaoks eriti veriselt ning kurvalt, sest relvastatud naabrimehel katkes peomelu tõttu kannatus.

Venemaal Savropoli krais sai ühe mehe sünnipäevapidu ootamatult karmi lõpu. Karantiinist hoolimata oli aiapeole kokku kutsutud umbes 20 inimest. Seltskond grillis ning tegi korralikku lärmi, kirjutab Vesti.ru.

Pühapäevaõhtune lärm ajas aga nende naabril, 65-aastasel mehel, närvi väga mustaks. Pensionär otsustas asja lahendada otsustavalt, otsis üles lahinggranaadi, mida ta kodus hoidis, tõmbas splindi eest ning viskas selle üle aia keset seltskonda.

Granaadi plahvatus vigastas vähemalt kaheksat, mõningatel andmetel aga kuni 15 inimest. Kolm neist on Rossija24 teatel raskes seisus.

Stavropoli krai Venemaal.
Stavropoli krai Venemaal. Foto: Google Maps

Teiste elanike sõnul oli pensionär muidu mõistlik inimene, kuid jõi vahel. Siiani tal aga kellegiga mingeid olulisi konflikte polnud, kinnitasid külaelanikud.

Nüüd on pensionär aga uurimise all kahe või enama inimese mõrvakatse eest, mille eest võib oodata 8-20 aastane vanglakaristus. Politseinikud ning uurijad töötavad kohapeal, et selgitada sellise verise arveteklaarimise põhjus, kinnitas Jekaterina Danilova kohalikust uurimisbüroost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles