MÕRVASÜÜDISTUS ⟩ Tuntud USA juutuuber võib olla süüdi oma 25-aastase sõbra surmas

Elu24
Copy
Juutuuber Daniel Silva
Juutuuber Daniel Silva Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Tuntud USA juutuuber ja tätoveerija Daniel Silva (26), kes sai tuntuks tõsielusaates «Ink masters», võeti meediaväljaande TMZ allikate sõnul mõrvas süüdistatuna vahi alla.

Tätoveeringutele pühendatud Youtube'i kanalil jälgib Daniel Silvat üle 200 000 fänni, kuid Instagramis on noormehel fänne üle miljoni. Nüüd ootavad aga tuntud juutuuberit ees keerulised ajad, sest politsei vahistas Silva mõrvas süüdistatuna.

Nimelt sattus Silva koos oma juutuuberist sõbra Corey La Barrie'ga (25) 10. mail autoõnnetusse, kus auto kõrvalistuja külg sai kokkupõrkes tänavaposti ja puuga enam kannatada. Mõlemad noormehed toimetati haiglasse, kuid La Barrie suri õnnetuses saadud vigastustesse.

Juhi istmel istunud Silva murdis õnnetuses oma puusa, kuid eluohtlikest vigastustest juutuuber pääses. Hetkel veel haiglas viibib Silva on aga nüüd mõrvas süüdistatuna vahistatud.

Politseile teadaolevalt viibisid mõlemad juutuuberid enne õnnetust peol, ning pealtnägijate sõnul tarbis Silva tol õhtul alkoholi. Usutakse, et auto kiirus oli õnnetuse hetkel suur, kuid täpsemat õnnetuse põhjust hetkel ei teata.

Autoõnnetuse tagajärjel haiglas surnuks kuulutatud Corey La Barrie (alumisel pildil) pidas saatuslikul pühapäeval, 10. mail, oma 25. sünnipäeva. Sarnaselt Silvaga oli La Barrie juutuuber, ning oli oma Youtube'i kontole kogunud üle 300 000 fänni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corey La Barrie (@coreylabarrie) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles