VIDEO ⟩ Mees on veendunud oma mustanahalisuses ja muudab oma nahavärvi

Elu24
Copy
Nuka Zeus on mitu tooni tumedamaks läinud.
Nuka Zeus on mitu tooni tumedamaks läinud. Foto: Youtube

USA juutuuber otsustas, et kuna ta on «seespoolt» tegelikult nii või teisiti mustanahaline, muudab ta ka oma nahatooni vastavaks. Ta jagab oma teekonda ja käredaid arvamusi idevalt jälgijatega.

Nuka Zeus jagab Youtubes oma kujuteldamatut teed mustanahalisuseni alates eelmisest aastast. Nimelt teeb ta süste ravimiga, mida peaks kasutama nahaprobleemidega inimesed.

Paljud kasutavad seda aga kunstpäevitusena, nii ka tema. Mustanahaliste kogukonnas üles kasvanud Nuka on veendunud, et ta tegelikult ei ole valge. Lihtsalt nahaga on veidi valesti läinud. Järjest tumedamaks muutuvat Nukat jälgib 2500 inimest.

Huvitaval kombel võib ravim põhjustada ka püsivaid erektsioone. Selle otsa Nuka enda sõnul komistanud ei ole. «Kui üldse midagi, siis on see töötamise lõpetanud,» arvas ta.

Karmid sõnumid

Oma kunagi punakat tooni habeme ja juuksed on ta ka süsimustaks värvinud. Juba varasemast ajast on tal ka kätel tätoveeringud «Pe***e valged» ja «Mustade võim».

Nuka Zeusi profiilikas on üsna loov.
Nuka Zeusi profiilikas on üsna loov. Foto: Youtube

Samuti rääkis ta, kuidas inimesed temalt hoolega Melanotani kasutamise kohta küsivad. «Kui keegi teist teeb neid süste selleks, et mustanahaliseks hakata, annan ma teie valgetele p****tele nahatäie! Mis kurat teil viga on?» pahandas ta fännidega.

Ilmselgelt on vahe selles, et Nuka oli seespoolt sünnist saati mustanahaline. Tema väitel on aga selle loogika tema vastu kasutamine rassistlik. Õige nahatooni nimel on Nuka valmis koguni tervise pandiks panema - päevitades iga teine päev solaariumis.

Mees reklaamib seda kõikjal. Ühes videos näitas ta, et oli oma maja ees heki püganud paistma kirjana «MALCOLM X». See on ühe legendaarse USA mustade eestvõitleja nimi, kes mõrvati 1965. aastal.

Loomulikult on Nuka saanud väga erinevat vastukaja, toetajaid, musti ja valgeid kriitikuid. Sellest hoolimata tulistab ta aga siiani videosid, vahel ka mitu tükki nädalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles