Eriolukorra piiranguid eirav Elon Musk: kui keegi vahistatakse, siis palun, et see oleksin vaid mina

Elu24
Copy
Foto: AFP / Scanpix

Hiljuti kuuendat korda isaks saanud ettevõtja Elon Musk otsustas eriolukorraga kaasnevaid piiranguid eirata. Nimelt avas ta esmaspäeval uuesti Californias asuva Tesla tehase ja nüüd ootab ta politseid end arrteerima.

Kuigi Almeda maakonna ametivõinud on andnud korralduse hoida Tesla tehas koroonaviirusest tingitud piirangute tõttu suletuna, otsustas Elon Musk lasta inimestel siiski tööle naasta, kirjutab TMZ.

Paistab, et mees on valmis ka oma tegude eest vastutama ja arvestatud on variandiga, et politsei võib ta käed raudu lüüa. Kohaliku ametivõimu esindaja lausus siiski, et kuigi nad on Elon Muski avaldusest teadlikud, puudub neil hetkel plaan teda või teisi tehase töötajaid vahistada. Politsei hetkel arutab omavahel, mida edasi teha.

«Hoolimata Alameda maakonna korraldustest alustab Tesla tänasest taas tootmist. Ma olen koos teistega liinil. Kui keegi vahistatakse, siis palun, et see oleksin vaid mina,» säutsus mees oma miljonitele jälgijatele.

On teada, et Eloni ja Almeda maakonna vahelised suhted pole just kõige paremad. Mees on nendega korduvalt tülitsenud ning ähvardanud tehase Texasesse või Nevadasse ümber kolida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles