VIDEO ⟩ Ott Lepland viib uue looga teekonnale, kus on nii kirge kui ka romantikat

Elu24
Copy
Foto: Pressimaterjal

Pealsunnitud pausi muusikutöös saab kasutada mitmel moel ning Ott Lepland valiks selleks muusika loomise. Uus pala pealkirjaga «Lootuses» viib kuulaja teekonnale, kus on nii kirge kui ka romantikat.

«Laulu sõnum on emotsionaalne ja inspireeritud elust enesest. Olen kindel, et nii mõnigi kuulaja tunneb sõnade sisus ära momente ja mõtteid oma enda elust ja kogemustest. Laulu sõnumi eesmärk ongi tõdeda, et isegi kui elu annab meile vahel mõtlemapanevaid õppetunde, siis on meie kohus need omandada ning minna edasi targema ja tugevamana,» võtab loo saamisloo kokku laulja ja helilooja Ott Lepland.

«Pakkumine Otiga koostööd teha tuli Oti managerilt Danel Pandrelt Eesti Laulu järelpeol,» seletab pala produtsent ja kaasautor Karl-Ander Reismann. «Saime Otiga märtsikuus esimest korda stuudios kokku, kusjuures me polnud varem kunagi kohtunud. Samal päeval sündis ka «Lootuses» laulu meloodia ja ülesehitus, ühe päevaga. Hiljem muutsime sõnu ja tegelesin produktsiooniga, aga kogu loo struktuur oli esimese sessiooniga paigas. Kuna ta on ise väga muhe ja lahe tüüp, siis tekkis klapp kiiresti ja koostöö oli väga lihtne. Otil on uskumatult võimas hääl ja tahtsin, et see tuleks siin laulus välja, mida ta ka tuleb, eriti refräänis.»

«Muusikaline klapp Karl-Anderiga oli kohene ja koostöö temaga väga sümpaatne. Laul sündiski meie esimese kohtumise ja stuudiojämmi käigus. Olen lauluga väga rahul ja kindlasti on Karl-Anderi näol tegemist Eesti hetke ühe parima proditsendi ja laulkirjutajaga. Loodan kindlasti ka tulevikus temaga koostööd jätkata ja uusi lugusid avaldada,» sekundeerib Karl-Anderi öeldule Ott Lepland.

Laulu emotsioone võimendab valguse ja varjudega video, mis sa filmitud Endla talu küünis. «Videos panin rõhku ilusale visuaalsele pildile. Kuna lugu ise on nii võimas, siis tahtsin, et video tooks oma lihtsuses selle loo iseloomu välja,» räägib muusikavideo autor Kateriine Krigul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles