Emadepäev Kardashianite moodi: Kris Jenner sai kingituseks kondoome, viina ja vibraatori

Elu24
Copy
Kris Jenner.
Kris Jenner. Foto: O'Connor/AFF-USA.com/AFF/PA Images/Scanpix

Möödunud pühapäeval tähistati ülemaailmselt emadepäeva ning erilist päeva tähistas ka tõsielusaatega tuntuks saanud Kardashianite klann. Perekonna eesotsas olev 64-aastane Kris Jenner sai aga tollel päeval ühelt oma tütrelt eriti meeleoluka kingikorvi.

Khloé Kardashian (35) kinkis oma emale, Kris Jennerile, pühapäeval emadepäevaks kingikorvi, mis oli täidetud eriti toredate toodetega, vahendab insider.com

Jenner jagas oma emadepäeva kingitust tütrelt enda isiklikul Instagrami kontol, kus naisel on üle 30 miljoni jälgija. Oma Instagrami-lugudes näitas Jenner kõigile, mis ta ühelt oma tütrelt emadepäevaks sai.

Kohe kingikorvi peal oli Belvedere'i viinapudel, selle all aga kondoomid. Korvis oli ka kanepiveip, ning lõõgastumiseks mõeldud Tom Fordi lõhnaküünal ja näomask. Jenner sai endale emadepäevaks ka roosa vibraatori, mida nähes küsis tõsielustaar imestunud: «kas see on seksuaalne?»

Kris Jenneril (vasakul) on oma esimesest abielust Robert Kardashianiga neli last, neist kolm on tütred (paremalt vasakule) Kim Kardashian West, Khloé ja Kourtney Kardashian. Teisest abielust Caitlyn Jenneriga (sündides Bruce Jenner) kaks tütart, Kendall ja Kylie Jenner.
Kris Jenneril (vasakul) on oma esimesest abielust Robert Kardashianiga neli last, neist kolm on tütred (paremalt vasakule) Kim Kardashian West, Khloé ja Kourtney Kardashian. Teisest abielust Caitlyn Jenneriga (sündides Bruce Jenner) kaks tütart, Kendall ja Kylie Jenner. Foto: imageSPACE/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Lisaks väiksematele esemetele, ning meeleolukatele toodetele, mis aitavad Jenneril lõõgastuda, kinkis Kardashian oma emale ka Diori käekoti.

Jenner jäi oma emadepäeva kingitusega väga rahule: «see on vapustav, ja sina oled ka vapustav!»

Küllap sai Jenner emadepäevaks veel teisigi hinnalisi kingitusi, kuna Kardashianid on tuntud suurejooneliste kingituste poolest.

Näiteks sai Jenneri noorima lapse Kylie Jenneri tütar möödunud aastal oma esimeseks sünnipäevaks muljetavaldava koguse kingitusi. Jenner ise kinkis oma lapselapsele jõuludeks kahekorruselise mängumaja.

Kim Kardashian West koos abikaasa Kanye Westiga üllatasid oma vanimat tütart, Northi, tema 6. sünnipäeval Michael Jacksoni jakiga, mis maksab üle 60 000 dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles