PILDID Näitleja January Jones hoiab oma lapse isa saladuses, aga bikiinipilte jagab terve maailmaga

Elu24
Copy
January Jones 2011. aasta alguses.
January Jones 2011. aasta alguses. Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Ameerika telesarja «Mad men» staar January Jones (42) on viimased üheksa aastat hoidnud oma lapse isa identiteeti saladuses. Küll on aga Jones viimasel ajal hakanud postitama bikiinipilte, mis on naise fännid pöördesse ajanud.

Ameerika näitleja January Jones jagas mai alguses isiklikul Instagrami kontol endast bikiinipilti, mis kogus sotsiaalmeedias ohtralt tähelepanu. Nimelt sai miljoni instafänniga staar postitusele üle saja tuhande «meeldimise», mis on tavapärasest kõvasti rohkem.

Bikiinipildi alla on jäetud ka sadu kommentaare, milles jagatakse ohtralt kiidusõnu. Näitleja Will Kemp kirjutas kelmikalt: «Mul on hea meel, et sa neid ujumisvahendeid kasutad.» 

«Püha jumal,» kirjutas Jonesi üks fännidest imestunult.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Mõni aeg pärast seda jagas Jones bikiinipilti ka oma Instagrami-lugudes, vahendab foxnews.com. «Olen sellest häiritud. Mis minust on saamas,» sõnas näitlejanna, kes tavaliselt nii paljastavaid pilte oma sotsiaalmeedias ei jaga.

Oma paljastava foto positiivsest vastukajast julgustatuna, postitas Jones hiljuti Instagrami veel ühe bikiinipildi. «Aitäh ja peace, kogu insta-armastuse eest!» tänas Jones oma fänne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks and ☮️ for the all the insta love!

A post shared by January Jones (@januaryjones) on

Jones sai tuntuks tänu 2007. aastal alguse saanud Ameerika telesarjale «Mad men», mis kestis seitse hooaega. Lisaks on Jones aastate jooksul saanud ohtralt meedia tähelepanu seoses oma poja, Xanderiga, kes sündis 2011. aastal. Nimelt pole Jones siiani avalikustanud, kes on tema lapse isa.

Näitlejannal on aastate jooksul olnud mitmeid suhteid, sealhulgas on ta olnud koos näitlejate Ashton Kutcheri, Jim Carrey ja Seann William-Scottiga, vahendab Popsugar. Naise kõige pikem suhe oli laulja Josh Grobaniga, kellega Jones oli koos peaaegu kolm aastat. Paar läks lahku 2006. aastal.

2010. aastal pakkus kõmuainet Jonesi siiani mõlema osapoolte poolt kinnitamata suhe Bobby Flayga. Kuulsustele kokkav Flay oli toona abielus, ning kuulujuttude põhjal oli Jones üks mitmest naistest, kellega Flay oma (nüüdseks endist) abikaasat pettis.

Kuulsustele kokkav Bobby Flay, kellega oli Jonesil kõmumeedia sõnul afäär. 
Kuulsustele kokkav Bobby Flay, kellega oli Jonesil kõmumeedia sõnul afäär. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

2011. aasta jaanuaris purunes Jonesi seitse kuud kestnud suhe näitleja Jason Sudeikisega. Pärast seda on Jonesil olnud ka teisi lühemaid suhteid. 

ABC News spekuleeris juba 2011. aastal, kes võiks olla Jonesi lapse isa. Nimekirjas oli lisaks Flayle ka filmirežissöör Matthew Vaughn (abielus supermodelli Claudia Schifferiga), Sudeikis ja Michael Fassbender, Jonesi kaasnäitleja «X-meeste» filmis, mis 2011. aasta suvel esilinastus.

Vaughn eitas afääri, Sudeikis väitis samuti, et ei ole lapse isa, ning Fassbender hakkas umbes samal ajal käima hoopis ühe teise «X-meeste» kaasnäitlejaga (Zoe Kravitziga).

Toona peeti tõenäosust, et Flay on Jonesi lapse isa üsna väikseks, kuid viis aastat hiljem, 2016. aastal, rääkis Flay eksabikaasa Stephanie March, et tema lahutuse üheks suureks põhjuseks oli staarkoka afäär Jonesiga. Lisaks ka tõsiasi, et Flay võib olla Jonesi lapse isa, vahendab inquisitr.com

Olgugi, et Jones on kindlameelselt oma poja isa identiteeti varjanud, on näitlejanna antud teemast siiski kaudselt rääkinud, vahendab People. Näiteks teadis Jones juba algusest peale, et temast saab üksikema: «Teadsin, et kasvatan oma poega üksi. See oli midagi, millega olin teadlikult arvestanud, olin vaimselt valmistunud - ja olin sellest vaimustuses.»

2017. aastal tunnistas Jones, et tema pojal on ilma isata parem, vahendab eonline.com

Tundub ka, et Jones ise võtab seda kõike huumoriga pooleks. Näiteks rääkis Jones selle aasta jaanuaris jutusaates, et tema poeg on sama kena kui Bradley Cooper (45), ja tegi nalja, et äkki on näitleja koguni tema poja isa, vahendab The Sun. «Seksisin iseendaga, et teda teha,» vihjas Jones kelmikalt samas intervjuus.

Seega hetkel jääb mulje, et bikiinipilte jagava Jonesi poja isa identiteet jääbki Hollywoodi hästi hoitud saladuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles