FOTO ⟩ Endine pesapallistaar saavutas karantiiniajal vormi, millist tal polnud terve karjääri jooksul

Elu24
Copy
New York Yankeesi pesapallur CC Sabathia 2018. aastal
New York Yankeesi pesapallur CC Sabathia 2018. aastal Foto: Brad Penner/USA Today Sports/Scanpix

Endisese USA pesapallitähest CC Sabathiast levib Twitteris foto, mis arvatakse olevat võltsitud. 

Fotol poseerib spordiriietuses lihastes atleetlik mees. Tavaliselt poleks sellest midagi, kuid CC Sabathia puhul on asjalood teised. Kogu karjääri jooksul ei olnud nimekal pesapalluril sportlasele omast musklis keha. Mehe kehakaal oli kaugelt üle 120 kilogrammi. 

2011. aastal ületas mehe kehakaal 142 kilogrammi, kaaluindeks näitas juba haiglast rasvumist.

Koroonakarantiinist väljununa on mehe välimus hoopis midagi muud. 

«Ei, see pole fotošopatud, see suur vanamees on lihtsalt karantiini ajal ennast kätte võtnud,» kinnitas 39-aastase CC Sabathiaga ühist podcasti tegev Ryan Ruocco Twitteris.

CC Sabathia lõpetas aktiivse sportlaskarjääri eelmisel aastal. Tervisemured on tal pidevalt liiga teinud. Pärast karjääri lõppu on kirurgilist sekkumist nõudnud nii põlved, kui ka mehe süda.

2015. aastal tunnistas kuuel korral USA peaspalli tähtede mängule valitud CC Sabbathia alkoholiprobleemi. 2017. aastal üritas ta rasvumist peatada toitumisega ja hakkas mõneks ajaks taimetoitlaseks.

Lisaks USA pesapalliliiga MLB absoluutsesse tippu kuuluvale New York Yankeesile esindas mees ka Clevelandi Indiansit ja Milwaukee Brewersit. Liiga meistriks krooniti mees ühe korra. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles