Eeskujulik pereisa, ontlik ühiskonnaliige. Neli last, viies teel… 19-aastane Regina istus ühel 2002. aasta juuniõhtul halba aimamata usaldusväärsena tundunud mehe autosse. Õige pea hakkas aga mees sõidu eest tasu nõudma ning olukord võttis traagilise pöörde.

2002. aasta juunis jäi Ida-Virumaal Kuremäe-Jaama teel jäi õhtul kadunuks 19-aastane Regina Belovzorova, kes oli oma perekonnale lubanud, et kõnnib mõnekümnekilomeetrise tee jalgsi. Poolel teel helistas ta veel oma sõbratarile, kuid kui too muretsema hakkas ning isaga neiut otsima läks, oli viimane juba kadunud.

Perekond oli murest murtud. Nad spekuleerisid, et ehk on Regina viidud Tallinna. Toona olid kadunud tüdrukute juhtumid kahjuks liiga tavalised ning ringles palju linnalegende. Kui aga marjulised sügisel metsast Regina vägivalla tundemärkidega laiba leidsid, jõudis politsei õige pea tänu tähelepanelikele naabritele ka Andrei Buketovi jälile, kes oli seni endast jätnud üsna ontliku pereisa mulje, kuigi teda oli minevikuski juba seksuaalkuritegude eest karistatud.

Kommentaarid
Copy