PAPARATSO ⟩ Kas nublu ostis endale koroonakriisi ajal musta bemari?

Elu24
Copy
Nublu BMW X5 roolis.
Nublu BMW X5 roolis. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Räppar nublut nähti eile Tallinnas Telliskivis BMW X5 roolis, mille viimane omanikuvahetus toimus aprilli keskpaigas. Kas nublu on kriisi haripunktis uue auto ostnud?

Aasta meesartist nublu jäi teisipäeval kaamerasilma ette Telliskivi loomelinnaku parklas autoroolis. Telliskivis filmiti ka räppari viimane muusikavideo «croissantid».

nublu sõiduriist on 2008. aasta BMW X5, mille omanik vahetus viimati 14. aprillil 2020. Auto24 portaalis oleval müügikuulutusel oli auto soodushinnaks märgitud 13 000 eurot. «Korraliselt hooldatud, vahetatud paljud kuluosad. Väga hea minekuga ökonoomne sõiduk,» kuulutas müüja.

Kuulutusest selgub ka see, et auto mootorit on tuunitud, kuid tehnilisse passi seda kantud pole. Samuti pole sõidukil kehtivat liikluskindlustust ja selle eest võib politsei trahvi teha.

Nublu BMW X5 roolis.
Nublu BMW X5 roolis. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees
Nublu BMW X5 roolis.
Nublu BMW X5 roolis. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees

Pole teada, kas auto omanik on nublu või oli ta sõbra masina roolis. Kui BMW kuulub tõesti räpparile, võib arvata, et kriis pole temalt jalgu alt ära löönud. Avalikest üritustest, kus nublu esinema pidi, on seni ärajäämisest teatanud vaid Pühajärve jaanitule ja Soome festivali All Day ON! korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles