Fitnessikaunitar Kaisa Abner annab nõu, kuidas kriitikat taluda: lambi Maali Uugametsast ei läheks sulle grammivõrdki korda...

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Kaisa Abner/Instagram

Personaaltreener ja bikinifitnessi sportlane Kaisa Abner (29) jagab Instagramis piltilusat fotot ning õpetab, kuidas kriitikaga toime tulla.

«Kuidas ma tulen toime kriitikaga? Võttis kõvasti aega, pea 30 aastat, aga selgeks sai,» kirjutab ta Instagramis.

«Inimesed vihkavad sind enamasti kolmel põhjusel: nad kas näevad sind ohuna, nad vihkavad tegelikult iseennast või nad tahaksid olla sina. Oled sa ise kunagi mõelnud, miks üks või teine inimene tekitab sinus nii tugevaid emotsioone? Lambi Maali Uugametsast ei läheks sulle grammivõrdki korda, vihkamisel on alati taga mingisugune story

«Kuidas üleöö teenib su negatiivse tähelepanu naine, keda äkitselt on tähele pannud su mees...või kuidas äkitselt ajab see naine su hinge täis, sest tal on midagi, millest sa ise oled tükk aega puudust tundnud... Oled sa kunagi mõelnud, et tegelikult kõik need negatiivsed sapised emotsioonid tekivad sinus ja peegeldavad ainult sind ennast ja sinu rahulolematust iseendaga?»

«Kurat, kus ma olen südamest vihanud kõiki enda meeste ekse ja maapõhja kirunud kõiki, kes on minust ilusamad, targemad ja osavamad. Miks? Sest ma olen ise kuradima ebakindel. Vihkamine on inimese kõige primitiivsem emotsioon varjamaks allasurutud tundeid.»

«Sa küsid, kuidas ma tulen toime? Ma olen meelitatud. Aeg on inimese kõige väärtuslikum vara ja kui keegi kulutab seda minu peale, siis olen ma juba ette võitnud.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaisa Abner (@kaisaabner) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles