Türgi endine jalgpallur tegi kohutava ülestunnistuse

Elu24
Copy
Lapse tapmise üles tunnistanud 32-aastane jalgpallur Cevher Toktas esindas viimati Türgi klubi Bursa Yildirimspori.
Lapse tapmise üles tunnistanud 32-aastane jalgpallur Cevher Toktas esindas viimati Türgi klubi Bursa Yildirimspori. Foto: twitter.com

Endine Türgi jalgpallur Cevher Toktas on tunnistas üles, et tappis oma 5-aastase poja. Algul arvati, et laps suri koroonaviirusest põhjustatud haigusesse.

32-aastane Toktas viis lapse 23. aprillil haiglasse, sest poisil oli köha ja kõrge palavik. Haiglas pandi poeg ja isa karantiini, sest nähud viitasid koroonaviirusele.

Samal päeval hiljem kutsus Toktas arstid palatisse ja ütles, et pojal on hingamisraskused. Laps toimetati kiiresti intensiivravi osakonda, kuid enam ei olnud midagi teha, 5-aastane poiss suri kaks tundi hiljem. 

Hingamisraskused on üks COVID-19 nähtudest, seega keegi ei osanud kuritegu kahtlustada. 11 päeva pärast poisi surma astus endine jalgpallur kohalikku politseijaoskonda ja teatas, et mõrvas oma poja.

Mehe kommentaarid on külmaverelised. 

«Surusin padja selili maganud poja näole. Hoidsin patja tema näol umbes 15 minutit, ei tõstnud seda kordagi näolt ära, poiss võitles vastu.»

«Alles siis, kui ta enam ei liigutanud, hüüdsin arstid appi. Et keegi mind ei kahtlustaks,» sõnas lapsetapja. 

Endine jalgpallur teatas politseile, et vastutab tehtu eest ja oli roima toimepaneku ajal süüdiv. Poja tapmise motiiviks nimetas mees armastuse puudumist lapse vastu. 

«Ei armastanud kunagi oma nooremat poega, ma ei tea miks. Tapsin ta vaid seepärast, et ta ei meeldinud mulle. Mul pole mingeid probleeme oma abikaasa ja teiste lastega. Ma pole hull,» ütles Toktas.

Toktas rääkis, et tundis süümepiinu 4. mail, kui oli abikaasaga kahekesi kodus. Ta valetas, et läheb tööle, kuid marssis kohe lähimasse politsei jaoskonda.

«Mul oli ebamugav tunne. Poja surm ei johtunud hoolimatusest, vaid mina tapsin ta.»

Toktas peeti ülestunnistuse järel kinni ja ta ootab nüüd kohut. Endist jalgpallurit süüdistatakse lähisuguale tapmises, mille maksimumkaristus Türgis on eluaaegne vangistus, vahendas Daily Sabah.

Toktas mängis kogu sportlaskarjääri ajal kodumaa klubides, Türgi meistrisarjas pallis ta aastatel 2007-2009, tema viimaseks koduklubiks oli Bursa Yildirimspor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles