PILTUUDIS ⟩ Maailmakuulsa iluopisõltlase fännid muretsevad: kus su nina on?

Elu24
Copy
Rodrigo Alves Itaalias 2020. aastal.
Rodrigo Alves Itaalias 2020. aastal. Foto: Scanpix/PA Images

Brasiiliast pärit Roddy Alves (36), kes nüüd kasutab ka nime Jessica, avaldas endast värske kaadri ning teenis sellega oma jälgijatelt rohkelt tähelepanu.

Kuigi paljud kommentaarid olid positiivsed ja toetavad, leidus ka inimesi, kellel Alvese kohta häid sõnu ei jagunud.

«Mida kuradit?» kommenteeris üks jälgijatest. Veel teinegi ei vaevunud sõnu kasutamagi ning lisas kommentaariks vaid n-ö oksendava emotikoni: «?».

«See näeb hirmutav välja.»

«Kus su nina on?» kirjutas veel üks jälgija.

Elu24 kirjutas 2019. aastal ka sellest, kuidas Alves oli hädas otsast kukkuva ninaga. Toona käis ta Itaalia telesaates Domenica Live, kus rääkis oma ilukirurgiaga seotud probleemidest ja temalt küsiti muuhulgas ka, mis tema ninaga toimub. «Mu nina on kokku varisemise äärel ja ma kardan, et selle parandamiseks on vaja veel ühte operatsiooni,» tunnistas Alves saates.

Alves sai tuntuks aastaid tagasi, mil ta tituleeriti inim-Keniks. Tasahiljuti avaldas ta, et nüüdsest on temast saanud hoopis inim-Barbie.

Briti kõmuleht The Sun kirjutas möödunud kuul, et Alves on ilukirurgiale kulutanud üle 650 000 naela (ligi 744 192 eurot) ning tal on selja taga üle 60 operatsiooni. Kõik ikka selleks, et näha välja nagu nukk.

Endine taksojuht avaldas, et kasutab nüüd nime Jessica. Lisaks on ta kulutanud veel vähemalt 100 000 naela (ligi 114 491 eurot), et saavutada unistuste naisekeha ja avaldanud, et soovib ühel päeval ka emaks saada.

Alves tunnistas, et on end alati naiselikuna tundnud ja nägi seetõttu väga palju vaeva, et välimuselt mehelik välja näha. «Ükskõik, kui väga ma nägin välja nagu Ken, tahtsin ma sisimas alati Barbie olla,» tunnistas ta väljaandele.

«See oli minu jaoks väga keeruline otsus, aga ma jõudsin lihtsalt punkti, kus ma ei suutnud enam mehena elada.»

Möödunud novembris alustas Alves operatsioonidega ning lasi eemaldada kõik implantaadid, mis tegid ta liiga mehelikuks. Tänavu jaanuaris alustas ta operatsioonidega, et lõpuks ometi välja näha nagu naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles