SAHINAD ⟩ Robert Pattinson plaanib kallimaga pisiperet

Elu24
Copy
Foto: AP / Scanpix

Ringlema on läinud kõlakad, et filmiajaloo värskeim Batman ehk näitleja Robert Pattinson võib varsti isaks saada.

Alles asus välismeedia kihama, et Pattinson viibib karantiinis koos modellist Suki Waterhouse'iga – nüüd räägitakse juba lapseootusest. «Ta jäi isolatsioonis viibides rasedaks. See ei tule eriti suure üllatusena, sest nad on juba mõnda aega rääkinud pere alustamisest. Nad kasutavad karantiini ikka täiega ära, see on kindel,» teadis paarile lähedane allikas rääkida väljaandele In Touch Weekly. «Nad abielluvad ühel hetkel, kuid nad ei kiirusta sellega. Suki armastab Robi ja ei vaja suhte tõsiduse tõestamiseks sõrmust sõrme.»

Kumbki staar pole kõlakaid kinnitanud ega ümber lükanud. Mõlemate näol on tegemist avaliku elu tegelastega, kes hindavad oma privaatust. Siiski on Robert Pattinson varasemalt juba üht kihlust varjanud – tema plaanist lauljatar FKA Twigsiga alatari ette astuda, kuulis maailm alles hiljem. 

34-aastane Pattinson ja 28-aastane Waterhouse on koos olnud alates 2018. aastast. Nende kihlusest on sahistatud juba kuid. Paari nähti äsja mööda Londonit käsikäes jalutamas ja värsketelt piltidelt igatahes beebikõhtu ei paista (Vaata SIIT).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles