Endise Argentiina tippvutimehe videod intiimsetest hetkedest võivad kalliks maksma minna

Elu24
Copy
Argentiina endine tippjalgpallur Ezequiel Lavezzi (nr 27) sattus tahtmatult seksiskandaail.
Argentiina endine tippjalgpallur Ezequiel Lavezzi (nr 27) sattus tahtmatult seksiskandaail. Foto: OMAR TORRES/AFP/Scanpix

Endiselt tippjalgpallurilt Ezequile Lavezzilt pressitakse raha välja. Argentiinlane ütles, et ülesvõetud seksvideod ähvardati avalikustada, kui ta iga stseeni eest ei maksa mähemalt 5000 dollarit, mis on umbes 4600 eurot.

Lavezzi edastas kuriteoteate kohalikule küberturvalisusega tegelevale ametile. Mehe advokaatide sõnul on suure tõenäosusega tegemist autentsete  videotega. Ka Lavezzi tüdruksõber, varastatud videote teine peategelane, Brasiilia modell ja näitleja Natalia Borges on sotsiaalmeedia kaudu saanud ähvardusi seksiülesvõtete avalikustamiseks. 

Lavezzi lõpetas suurepärase sportlaskarjääri mullu detsembris. Tema viimaseks klubiks oli Hevei China Fortune, kuid tippaegedel esindas ta selliseid jalgpallihiide, nagu Pariisi Saint Germain ja Napoli. 

Argentiina jalgpallikoondises tuli ta 2008. aastal olümpiavõitjaks ja kuulus rahvusesindusse ka aastal 2014, mil Argentiina jõudis MMi finaali, kus tuli alla vanduda Saksamaale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles