Inglismaa vutilegendist sai rassistlike solvangute sihtmärk

Elu24
Copy
Rassistlike solvangute ohvriks langenud endine Inglismaa vutitäht, praegune spordikommentaator Ian Wright esindas karjääri jooksul Arsenali, Cristal Palace`it ja Inglismaa rahvuskoondist.
Rassistlike solvangute ohvriks langenud endine Inglismaa vutitäht, praegune spordikommentaator Ian Wright esindas karjääri jooksul Arsenali, Cristal Palace`it ja Inglismaa rahvuskoondist. Foto: Mike Egerton/PA/Scanpix

«Tean, et ma ei peaks neid sõnumeid vaatama, kuid need teevad ikkagi väga haiget,» kirjutas 56-aastane endine Inglismaa jalgpallilegend Ian Wright Twitteris.

Wright, kes töötab nüüd BBC ja ITV spordikommentaatorina, lisas väljavõtted ühe Iiri noormehe kirjutatud rassistlikest Instagramisõnumitest: 

«Oled 65-aastane (Ian Wright on tegelikult 56). Kui saan koroona, köhin sulle näkku ja langetan sulle surmaotsuse.» 

Sky Sports teatas teisipäeval, et ähvardusi teinud noor iirlane on end politseile ise üles andnud. Ka Instagram on teatanud, et tegeleb juhtumi uurimisega.

«Tänan kõiki sõbralike ja toetavate sõnumite ees,» tviitis Wright. «Tavaliselt on mõistlik sellised asjad tähelepanuta jätta, aga see tegi jõhkralt haiget.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles