TÖÖ KIIDAB TEGIJAT ⟩ Laulja Uudo Sepp valis üllatava ameti ja aitab nüüd inimeste unistusi täita

Elu24
Copy
Uudo Sepp ja saatejuht Ele Adamson luksuslikus korteris.
Uudo Sepp ja saatejuht Ele Adamson luksuslikus korteris. Foto: Kanal 2

Muusik Uudo Sepp (23) on võtnud vastu uue väljakutse ning alustanud tööd kinnisvaramaaklerina. «Idee on juba väga pikka aega südames olnud ja sain lõpuks täide viia oma pikaajalise unistuse,» avaldas Sepp Elu24-le. 

Sepp alustas tööd Skanton Kinnisvaras ning ettevõtte kodulehel kirjutatakse, et noormehe tugevuseks on suhtlemine rahvaga. «Ta suudab kuulata ja mõista inimeste perspektiive ja tänu sellele suudab suunata neid unistuste poole,» kirjutatakse kodulehel.

«Uudo tunneb, et kinnisvaramaakleri töö sobib talle imeliselt, kuna sellel alal saab ta ise aega planeerida ja tänu sellele leiab aega ka muusikaga tegelemiseks,» lisatakse veel. 

Staarisaate võitjal on Instagrami tehtud ka tööalane Instagram, mida hetkel jälgib 18 inimest. Kontot näed SIIT!

«Idee on juba väga pikka aega südames olnud ja sain lõpuks täide viia oma pikaajalise unistuse,» avaldas Sepp Elu24-le. «Kinnisvara on mind huvitanud koolist saati. Mind on alati huvitanud arhitektuur ja erinevad disainilahendused. Olen väga õnnelik, et sain alustada oma karjääri just Skanton Kinnisvarast. Nad on mind palju koolitanud ja saan lõpuks öelda, et olen valmis tegelema sellise alaga!»

Küsimusele, kas päevatööle läks muusik käesoleva koroonakriisi tõttu, vastas Sepp eitavalt. «Siinkohal koroona pole olnud otsustaja.»

«Muusika kindlasti ei jää tahaplaanile ja suve alguses on mul välja tulemas uus laul «Pray»,» lisas Sepp, kes lisaks uuele muusikale kostitab fänne peagi ka päris oma merchiga.

Uudo Sepp töötab Skanton Kinnisvaras maaklerina.
Uudo Sepp töötab Skanton Kinnisvaras maaklerina. Foto: skanton.ee
Kuvatõmmis Instagramist: Uudo Sepp töötab Skanton Kinnisvaras.
Kuvatõmmis Instagramist: Uudo Sepp töötab Skanton Kinnisvaras. Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles