FOTOD ⟩ Välja müüdud! Eesti esimene autokontsert koos Smilersiga osutus ülimenukaks (1)

Elu24
Copy

Apollo Autokino laval Tallinna lauluväljakul leiab täna õhtul aset enneolematu autokontsert ansambliga Smilers. Kuna piletid osteti ära nelja tunniga, siis otsustasid korraldajad müüki panna 60 lisapiletit, mis leidsid samuti imekähku omanikud.

Täna õhtul pandi käima Apollo Kino Tallinna lauluväljaku autokino, mis on kinofännide kauaoodatud unistus. Apollo Autokino avatati ansambel Smilers kontserdiga. Selline autokontsert oli Eestis enneolematu.

Seejärel, kell 22 leiab aset avaseanss humoorika Eesti filmiga «Asjad, millest me ei räägi». Vabas õhus toimuv autokino pakub võimalust nautida kassahitte animatsioonidest trilleriteni, mille heli saab iga autokond läbi FM-sageduse oma autoraadiost reguleerida.

Koostöös Tallinna lauluväljakuga sündinud autokino lahendus võimaldab kinosõpradel nautida filmi turvaliselt autost, kust väljumine on seansi vältel keelatud v.a terviseprobleemide või WC külastamise korral.


Välismaal on sarnaseid ettevõtmisi juba varem olnud, ent Eestis tehakse sellist asja esimest korda. «Me ei tea, kuidas Eestis elu edasi läheb – võib-olla neid rohkem enam kunagi ei tule. Ongi tore proovida ja katsetada,» nentis Hendrik Sal-Saller kontserdi eel «Ringvaatele» antud intervjuus.

«Mul on kohutavalt hea meel,» tunnistas rokkar, kes pole märtsi algusest saati laval olnud ega oma bändikaaslasi näinud. «Me oleme teinud videokohtumisi ja rääkinud niisama bändiasju, aga pole reaalselt vahepeal teineteist näinud, mängimisest rääkimata. Eks igaüks kodus ikka harjutab natuke ja eks ma kraaksun ka seal veidi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles