Kas see pilt tõestab, et Instagrami tsensorid on nüüd leebemad kui kunagi varem?

Elu24
Copy
Kas Instagrami tsensorid on läinud leebemaks? Pilt on illustreeriv.
Kas Instagrami tsensorid on läinud leebemaks? Pilt on illustreeriv. Foto: TopFoto/SCANPIX

Eile tutvustasime teile Malaisia kaunitari, kes koduste vahenditega piltidel nibusid varjab, et mitte Instagrami reegleid rikkuda. Tegelikult aga paistab, et nii leidlikke nippe pole vajagi.

Instagram on paljaste kehade osas karm, eriti kui tegemist on naistega: kui veab, lähevad läbi kunstilised alastipildid, aga vahel võetakse needki maha.

Nüüd aga on prantslannadest kaksikõed Mathilde ja Pauline Tantot tõestanud, et tegelikult pole suurt trikitamist vajagi, et Instagrami tsensorid nibupilte maha ei võtaks: tuleb need vaid särgiga ära katta. Ja nagu instaõdede viimaselt pildilt paistab, pole seejuures isegi oluline, et see särk midagi ära varjaks.

Vaata ise järele!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot) on

25-aastased õed on Instagramis kahe peale kokku kogunud üle 10 miljoni jälgija, kellest enamik imetleb ilmselt nende ebamaist ilu. Mathilde ja Pauline kontolt leiab lugematult paljastavaid pilte, millel kaunitarid, enamasti napis pesus või suisa alasti, lopsakaid kehavõlusid demonstreerivad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mathilde (@mathildtantot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pauline (@popstantot) on

Mõni päev tagasi otsustas ka Eesti instamodell Madeleyn Kurg, et ei viitsi nibude varjamisega jännata, ning pani üles pildi, kust «uksenupud», nagu ta ise neid nimetas, läbi särgi kumavad. Vaata seda pilti siit!

Malaisia instakaunitari Siew Pui Yi kohta loe pikemalt (ja vaata pilte) siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles