Noorukina «X-Factoris» osalenud Cher Lloyd talendisaate varjatud küljest: see oli vaimselt nii kahjulik

Elu24
Copy
Briti talendusaate "X-Factor" finalist Cher Lloyd enne finaalsaadet, 2010. aasta juulis.
Briti talendusaate "X-Factor" finalist Cher Lloyd enne finaalsaadet, 2010. aasta juulis. Foto: mavrixonline.com/Scanpix

Briti talendisaate «X-Factor» seitsmendas hooajas osalenud Cher Lloyd (26) astus võistlustulle 16-aastaselt. Lloyd tuli lauluvõistlusel neljandaks ja sai üpris tuntuks, kuid lauljatar on hiljuti saadet meenutanud vaid halbade sõnadega.

Briti lauljatar Cher Lloyd (26) rääkis hiljuti emotsionaalselt, kuidas osalemine populaarses briti talendisaates oli tema jaoks vaimselt kahjulik, vahendab Mirror

Laulja meenutas, et kümme aastat tagasi, kui ta talendisaatega liitus, jäi talle mulje, et ta «visati huntidele».

Lugu, millega Lloyd talendisaatesse pürgis oli «Turn my swag».

Naise sõnul jäeti ta hirmunud teismelisena üksi ja ta pidi kõigega 16-aastaselt ise toime tulema. Kuigi ta seda ka kurtis, ei pakutud talle toetust. 

«Suutsin esinemise survega hakkama saada, see ei olnud midagi, millega ma vaeva nägin,» täpsustas Lloyd, kelle jaoks oli talendisaate loominguline osa unistuseks.

«Kõik see, mis puudutas meelelahutusmaailma ja kõmumeediat, mõjus mulle hävitavalt ja minu unistus muutus natuke õudusunenäoks,» rääkis laulja ja lisas: «tunnen, end mind visati huntidele ja see oli vaimselt nii kahjulik.»

Cher Lloyd pääses talendisaate finaali, kus jäi neljandaks. Enne finaalsaate toimumist kirjutasid meediaväljaanded, et Lloyd on liiga nõrguke, et esineda. 
Cher Lloyd pääses talendisaate finaali, kus jäi neljandaks. Enne finaalsaate toimumist kirjutasid meediaväljaanded, et Lloyd on liiga nõrguke, et esineda. Foto: MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Pärast talendisaates osalemist sai Lloyd saate žüriiliikme Simon Cowelli plaadifirmalt lepingu, kuid teekond muusikamaailma polnud siiski päikseline. «Inimesed räägivad, et see (talendisaade – toim) on kiirtee eduni, kuid see on ka hirmuäratav. Keegi ei hoiatanud mind ja mul ei tekkinud võimalust ise selles kõiges selgust saada.»

«Ma pidin kõigega üpris üksinda hakkama saama ja see oli hirmus.»

See pole esimene kord, kui Lloyd «X-Factorist» negatiivselt räägib. Kuu aega tagasi avalikustas lauljatar, et «muusikabossid» proovisid teda kuulsusega suhtesse sundida, et nooruki enda staatust tõsta.

Briti laulja Cher Lloyd 2013. aastal, kolm aastat varem tuli lauljatar briti talendisaates neljandaks.
Briti laulja Cher Lloyd 2013. aastal, kolm aastat varem tuli lauljatar briti talendisaates neljandaks. Foto: FRED PROUSER/REUTERS/Scanpix

«Nad andsid mulle mõned soovitused, aga see oli lihtsalt hullumeelne asi, mida küsida. Kahjuks nii juhtub. Seda juhtub siiani ja praegugi – siiani on okei sundida noort tüdrukut tegema midagi sellist, mis tema karjääri edendab.»

Pärast talendisaate lõppu 2010. aasta suvel jätkas Lloyd mõnda aega muusikakarjääri, ning andis välja mitmeid edukaid singleid. 2011. aastal andis ta välja oma debüütalbumi, ning kolm aastat hiljem ilmus teine ja hetkel Lloydi viimane album.

Pärast oma teist albumit tegi Lloyd muusikast mingil määral pausi, ning andis aastate jooksul välja üksikuid singleid. Viimase aastaga on aga lauljatar aktiivsemalt muusikaga tegelenud ja Lloydi kõige värskem singel «Lost» tuli välja mõned nädalad tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles