FOTO ⟩ Kas Photoshop või mitte? Cristiano Ronaldo kõhulihased on silmatorkavas supervormis

Elu24
Copy
Itaalia jalgaplliklubi Torino Juventuse ründeäss Cristiano Ronaldo tähistab väravat paljastades oma sikspäki. Foto on tehtud  kaks aastat tagasi.
Itaalia jalgaplliklubi Torino Juventuse ründeäss Cristiano Ronaldo tähistab väravat paljastades oma sikspäki. Foto on tehtud kaks aastat tagasi. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Portugaallane Cristiano Ronaldo pole superstaar ainult jalgpalliväljakul. 35-aastane pallivõlur on megatäht ka sotsiaalmeedias, kus tal on üle 219 miljoni jälgija. Portugali vutituus ei lakka neile oma trimmis keha eksponeerimast.

Üks värskemaid fotosid Ronaldo Instagrami-kontol pani aga nii mõnegi fänni kulme kergitama.

Fotol istub Ronaldo trepil, jalas vaid aluspüksid. Kõhulihaste radiaatorlikku vormi ei varja miski. Aga selles asja mõte ongi. Itaalia vutiklubi Torino Juventuse täht nimelt reklaamib oma kontol elektriimpulssidega kõhulihaseid treenivat tehnilist atribuuti.  

Foto kommertslik eesmärk on paljud pannud kahtlema selle autentsuses: «Näib, et pilti on kõvasti photoshop'itud,» kommenteerisid mitmed.

Tõsi, lisaks kahtlejatele leidub palju rohkem neid, kes Ronaldot ülistavad ja tema keha lausa jumaldavad.

Vahet pole, kas fotot on pisut töödeldud või mitte, igal juhul portugallane on väga heas vormis ja oma kõhulihased sai ta ikka normaalselt trenni tehes, mitte tehnilisi vidinaid särgi all kandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles