Inglismaa ja Chelsea vutitähe flirt modelliga viis arreteerimiseni

Elu24
Copy
Callum Hudson-Odoi.
Callum Hudson-Odoi. Foto: COLORSPORT/DANIEL BEARHAM via www.imago-images.de/imago images/Colorsport/Scanpix

Inglismaa 19-aastane jalgpallistaar Callum Hudson-Odoi arreteeriti hommikul vastu pühapäeva oma Londoni kodus, kuhu ta oli koroonapiirangutele vaatamata kutsunud visiidile pesumodelli.

Esmaspäeva hommikul kell 3.53 kohaliku aja järgi sai Londoni kiirabi väljakutse. Abivajajaks osutus pesumodellina töötav noor naine, kes tundis ennast väga halvasti. Hädaabinumbril helistanud naine palus ka politseil kohale tulla. 

Politsei teatel viidi naine haiglasse ning mehe, kelleks osutus Londoni jalgpalliklubi Chelsea 19-aastane mängija Callum Hudson-Odoi, pidas politsei  kinni ja jättis vahi alla.

Politseivõimud naasid pühapäeval vutistaari koju, et kohapeal asja uurida. On teada, et Hudson-Odoi vahetas pesumodelliga telefonitsi flirtivaid sõnumeid enne, kui ta naisele oma auto järele saatis. Telefoni teel nõudis vutimees, et naine tuleks talle külla vaid pesuväel, kirjutas The Sun.

Inglismaa vutikoondislase naabrid rääkisid politseile, et naine nägi väga glamuurne välja ja kandis Louis Vuittoni käekotti. 

Hudson-Odoi oli üks esimesi Briti jalgpallureid, kes nakatus märtsis koroonaviirusesse. Pärast hiljuti tehtud teste – mis on olnud negatiivsed – on siiski ka temal lubatud käesoleva nädala lõpul ühineda meeskonna ühistreeningutega. 

«Mul oli viirus, kuid sellega on praegu ühel pool. Tunnen ennast väga hästi, olen vormis,» rääkis Hudson-Odoi aprilli alguses.

Eelmisel septembril sai temast üks paremini tasustatud noormängijaid Inglismaal. Hudson-Odoi teenistus küündib 200 000 euroni nädalas.

Hudson-Odoi arreteerimine täiendab Inglismaa vutimeeste koroonareeglite rikkumise jada. Varem on rikkumistega vahele jäänud Kyle Walker Manchester Cityst, Aston Villa kapten Jack Grealish ja Wolverhamptoni mängija Morgan Gibbs-White.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles