VAPUSTAVAD PILDID ⟩ Nooruspõlves «põssaks» kutsutud naine näitab nüüd oma kiusajatele koha kätte

Elu24
Copy
Austraaliast pärit fitnessikaunitar Diane Frick.
Austraaliast pärit fitnessikaunitar Diane Frick. Foto: Scanpix/Caters News Agency

Austraaliast pärit Diane Frick (38) tegeleb edukalt bikiinifitnessiga. Kuigi naine on tänaseks päevaks nii vaimselt kui füüsiliselt oma elu parimas vormis, pole kõik tema elus alati nii lilleline olnud. 

Kui paljud inimesed vaatavad kooliajale tagasi heldimusega, ei taha Diane Frick sellest ajast midagi mäletada. Nimelt avaldas naine, et koolikiusajad tegid tema elu põrguks, vahendab Daily Mail.

Fitnessimodell Diane Frick rääkis, kuidas koolikiusajad tema elu põrguks tegid. 
Fitnessimodell Diane Frick rääkis, kuidas koolikiusajad tema elu põrguks tegid. Foto: Scanpix/Caters News Agency

Naise sõnul kiusati teda seepärast, et ta oli teistest tüsedam. Samuti heideti nalja nii tema näonaha, juuste kui ka riiete üle, sest viimased polnud nii moekad kui teistel lastel. «Ma olin alati trullakas laps ja mind kiusati lapsepõlves palju. Kiusajad tegid koolis mu elu põrguks ja kutsusid mind «paksuks» ja «inetuks»,» avaldas Melbourne'is resideeruv naine Daily Mailile. «Kuna olin ülekaaluline, kutsusid teised lapsed mind ka «põssaks»,» lisas ta.

Kõik see mõjus talle psühholoogiliselt nii laastavalt, et ta läks ühel hetkel teraapiasse, kus sai professionaalset abi tegelemaks oma kehapildi ja madala enesehinnanguga.

Täiskasvanuna ei olnud Diane küll ülekaaluline, kuid tal olid kehvad toitumisharjumused ja ta ei teinud piisavalt trenni. Seetõttu tundis ta end pidevalt kehvasti ja võitles depressiooniga. 
Täiskasvanuna ei olnud Diane küll ülekaaluline, kuid tal olid kehvad toitumisharjumused ja ta ei teinud piisavalt trenni. Seetõttu tundis ta end pidevalt kehvasti ja võitles depressiooniga. Foto: Scanpix/Caters News Agency/ BAN STUDIOS

Täiskasvanuna ei olnud Diane küll ülekaaluline, kuid tal olid kehvad toitumisharjumused ja ta ei teinud piisavalt trenni. Seetõttu tundis ta end pidevalt kehvasti ja võitles depressiooniga.

«Ma mäletan, kuidas ma pikutasin 2018. aastal haigena diivanil ja tundsin endale kaasa, siis hakkasin ma guugeldama naisi, kelle moodi ma välja soovisin näha,» meenutas ta.

«Nad olid kõik kulturistid ning ma hakkasin selle kohta rohkem uurima, kuniks lõpuks jõudsin treenerini, kes mind bikiinifitnessi võistlusteks vormi ajama hakkas.» 

Nüüdseks on Diane nii vaimselt kui füüsiliselt oma elu parimas vormis.
Nüüdseks on Diane nii vaimselt kui füüsiliselt oma elu parimas vormis. Foto: Scanpix/Caters News Agency

«Ma ei uskunud kunagi, et võiksin oma keha üle uhke olla. Kandsin alati riideid, mis katsid kõik kinni ja olin enese osas väga kriitiline ning häbenesin oma keha.»

«See on massiivne asi, kuidas üks kiusatud tüdruk on vaimselt ja füüsiliselt nii palju muutunud, et suudab nüüd seista laval bikiinides ja laseb professionaalidel oma keha hinnata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles