ELU24 ESITLEB ⟩ Saku Suurhalli enneolematu autokontsert toob lavale Lenna ja teised armastatud artistid

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Raul Mee/Mollusk Media

23. mail avab väravad Eesti võimsaim drive-in kontsertklubi. Eri päevadel saab kuulata armastatud Eesti muusikat igale maitsele. Söök kaasa, raadio õigele sagedusele ning ela kaasa!

«Oleme juba aprilli algusest saadik autokontserdite lahendust välja töötanud ning suhelnud nii Terviseameti, Tallinna linnavalitsuse kui muude asutustega, et saada kõik vajalikud load ning tagada nii külastajate kui esinejate turvalisus,» kirjeldas Saku Suurhalli juht Tarmo Hõbe.

«Koostöös Made In Balticsiga oleme panemas kokku iganädalast programmi, et tuua inimestele positiivseid emotsioone ja pakkuda väga heal tasemel produktsiooniga sündmusi,» kinnitas Hõbe.

Saku Suurhalli taha kerkinud võimas lava koos led-tehnika ja tipptasemel valgustusega ärkab ellu juba sel laupäeval, 23. mail. Külastajad võivad näha siis oma 10. lavajuubelit tähistavat Lennat, aasta naisartisti 2019!

Juba pühapäeval, 24. mail on aga laval ansambel Traffic. Seejärel peab kõigest nädala ootama ning siis saavad raskemuusika fännid pühapäeval 31. mail elada kaasa Eesti metali lipulaevale Metsatöllule.

Kontsertide heli edastatakse läbi autoraadio. Enne üritust saavad külalised aga läbi käia Carmen Cateringist ning menüüst endale sobiva söögi kaasa valida. Piletid saab osta Saku Suurhalli või piletimüüjate lehtedelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles