Malluka ulakas märkus Andrei Zevakini suunal ajas Merilin Mälgu küüned kihelema

Elu24
Copy
Suunamudijad on intrigeeritud.
Suunamudijad on intrigeeritud. Foto: Konstantin Sednev/Merilin Mälk/Mallukas

Eesti suunamudijate maailmas pole ammu miski nii palju intriige ja pingeid tekitanud kui Andrei Zevakini teravad videod, kus ta teritab «Rannamaja» rahva kallal hambaid. Need hakkasid silma ka staarblogijale Mallukale...

Oma viimases videos võttis produtsent Andrei Zevakin Ameerika avarustest sihikule «Rannamaja - Raju Reede» uue osa. Sealt ei ole teravat kommentaari keeruline välja võluda, sest osalised teevad küllalt teatrit.

Video jäi aga silma ka blogijale Mallukale ehk Mariann Treimannile. Ta jagas seda ka Facebookis fännidega. «Ma ei suuda, see vend on ikka nii naljakas,» kommenteeris ta.

Seejärel märkis ta sinna aga Zevakini enda ning küsis vallatult: «Sulle muidu abielus kolme lapse emad meeldivad? Sõbra jaoks pärin.»

Sellele ei vastanud aga mitte Andrei vaid tema lauljannast tüdruksõber Merilin Mälk! Malluka kommentaarist sõnatu neiu kirjutas ainult «!!!». «Nali...,» kinnitas Mallukas seepeale. Merilin ei jäänud aga siingi võlgu.

Malluka märkus tõi vastulöögi.
Malluka märkus tõi vastulöögi. Foto: Kuvatõmmis

«Mul on küüned!» meenutas ta Mallukale ähvardavalt. Blogija hindas seejärel enda relvastust ning taandus: «Okei, annan alla siis, mul pole.»

Alles eelmisel nädalal tõi Zevakini reageerimisvideo kaasa üsnagi terava kommentaari Birgitte Susanne Hundilt. Nimelt läks karantiinis ajaviiteks videosid tulistav Zevakin tema arvates üle piiri BSH ja poiss-sõbra sensuaalse bachata-video üle nalja tegemisega.

«See video oli mingi piirini ülinaljakas ja tõesti ma nägin välja nagu viimane taun. Aga Andrei, teatud vihjed ei olnud üldse naljakad! See oli lame!» arvas BSH.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles