Poksi raskekaalu maailmameister: sellest tuleb kõigi aegade matš! (3)

Elu24
Copy
22. veebruaril alistas Tyson Fury (paremal) WBC raskekaalu tiitimatšis Deontay Wilderi.
22. veebruaril alistas Tyson Fury (paremal) WBC raskekaalu tiitimatšis Deontay Wilderi. Foto: USA TODAY USPW/USA TODAY Sports/Scanpix

Raskekaalu poksi maailmameister Tyson Fury rääkis teda ees ootavatest matšidest, kirjutas Mirror. 31-aastane britt andis teada, kellega ta järgmises kolmes kohtumises vastamisi läheb. 

Järgmisena kohtub Fury revanšmatšis Deontay Wilderiga, kellele ta veebruaris korralikult kolki andis. Wilder andis vahepeal teada, et on valmis 10 miljoni dollari eest revanšmatšist loobuma, kuid Fury polnud sellisest diilist huvitatud.

Vastupidi, Fury tahab võimalikult ruttu ringi naasta.

Ees on ootamas ka «kõikide aegade kohtumine», kus Fury vastaseks on teine raskekaalu tšempion Anthony Joshua. Kui Furyl on üks meistrivöö, nimelt WBC oma, siis Joshuale kuuluvad korraga nelja poksiorganisatsiooni: WBA, IBF, WBO ja IBO meistrivööd.

«Kõigepealt saame uuesti kokku Wilderiga. Siis on mul kaks matši AJ-ga (Anthony Joshua), sest kui ma esimeses matšis ta vaeseomaks klobin, soovib ta tõenäoliselt revanšmatši,» käratas Fury. 

Wilderiga võib Fury kohtuda veel sellel aastal, Joshuaga kohtumised aga lükkuvad järgmisesse aastasse.

«Sellest tuleb poksi ajaloo suurim matš. Kaks kaotuseta Briti giganti - raskekaalu poksi maailmameistrit saavad ringis kokku. Võidul on kulla hind,» ütles Fury. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles