Kuulsad saarlased annavad Viimsi vabaõhumuuseumist heategevuskontserdi

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Ivo Linna eriolukorra lõpukontserdil «Kevad tuli teisiti» Tallinna lauluväljakul. 
Ivo Linna eriolukorra lõpukontserdil «Kevad tuli teisiti» Tallinna lauluväljakul. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Järgmise nädala neljapäeval annavad armastatud Eesti artistid Viimsi vabaõhumuuseumis heategevuskontserdi, millega kogutakse raha hädas saarlaste jaoks. Üritust kantakse üle virtuaalselt.

28. mail kell 20.00 näeb Telia TV vahendusel Viimsi vabaõhumuuseumis toimuvat heategevuskontserti Saaremaa Rööm. Tasulise virtuaalse kontserdi eesmärk on koguda vahendeid Saaremaa puuetega laste ja majanduslikult keerulises olukorras olevate perede toetuseks. Kogutud annetuste abil rahastatakse üheskoos MTÜ Meelespeaga erinevaid üritusi ning tuuakse rõõmu abivajavatele lastele ja nende peredele.

Kontserdil astuvad üles Saaremaa juurtega artistid Ivo Linna, Grete Paia, Uudo Sepp, Merilin Mälk ja folgiduo Leana & Hartwin. Saadet juhib Kristel Aaslaid.

Heategevuskontserdil Saaremaa Rööm esineb folgiduo Leana & Hartwin.
Heategevuskontserdil Saaremaa Rööm esineb folgiduo Leana & Hartwin. Foto: Pressimaterjalid

«Saaremaa on koroonaviiruse tõttu kõige rohkem kannatada saanud ning mõtlesime, mida saaks teha, et inimestel veidi tuju tõsta,» ütles üks kontserdi algatajatest, Annely Longhurst. «On ääretult hea meel, et need Saaremaa juurtega artistid otsustasid projektis tasu küsimata kaasa lüüa. Loodame, et see kontsert on inimeste jaoks inspireeriv ja lootustandev ning ollakse lahked annetama,» lisas ta.

«Meie loodud kuueliikmeline komitee on leidnud, et enim vajavad toetusi üksikvanemad ja erivajadustega laste pered. Kuna liikmete hulgas on nende esindajad, siis teame nii oma varasematest kui ka esindajate teadmistest, kuidas neid peresid aidata. Selliste perede jaoks kriis alles algab ja neid abistada on eriti tähtis meie kogukonnale,» rääkis MTÜ Meelespea esindaja Aive Laanemäe.

Annetusi kogutakse läbi saate vaatamistasu. Samuti töötavad juba annetusnumbrid ning soovi korral saab teha ülekande otse MTÜ Meelespea kontole.

Annetusnumbrid:

  • 9007011 - 5 eurot
  • 9007012 - 10 eurot
  • 9007013 - 25 eurot
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles