Meenuta, millised Hollywoodi kuulsused «Sõprade» lävepakku on kulutanud

Kanal 2
Copy
Jennifer Aniston ja Brad Pitt seriaalis «Sõbrad»
Jennifer Aniston ja Brad Pitt seriaalis «Sõbrad» Foto: IMDB

Argiõhtuti Kanal 2 ekraanil taas Eesti televaatajate ette jõudvast komöödiasarjast «Sõbrad» jooksid selle 10 äärmiselt menuka hooaja vältel läbi paljud tuntud näod, nende seas Hollywoodi tippstaarid. Kas mäletad veel, kes need olid? 

Tuntud staaride kaasamine sarja polnud kasulik mitte üksnes seriaalile, vaid ka näitlejatele, kuitahes kuulsad nad juba ka polnud – telesarja iga uus osa jõudis hoobilt poolesaja miljoni televaatajani ning oli aastaid tele-eetri kuumim kaup, milles osaledes populaarsuspunkte koguda. Nii mõnigi näitleja jõudis sarjas osalemiseni aga ka isiklikku sidet pidi: nii Julia Roberts kui ka Brad Pitt tegid sarjas suuresti kaasa seepärast, et olid parasjagu romantilistes suhetes seriaali näitlejatega (vastavalt Matthew Perry ja Jennifer Aniston). Kui valdavalt kehastasid näitlejad karaktereid, siis leidus ka neid, kes mängisid sarjas (kergelt fiktiivset) iseend, näiteks Jean-Claude Van Damme ja Isabella Rossellini.

Vaata videost, millised staarid on seriaalist läbi käinud:

Alates 1. juunist näitab Kanal 2 argiõhtuti kell 21 algusest peale teleseriaali «Sõbrad» (Friends).

Sari hakkab Kanal 2s jooksma alates päris esimesest episoodist, mis jõudis esmakordselt eetrisse 1994. aasta 22. septembril USA telekanalil NBC. Kokku on seriaalil 10. hooaega ning 236 episoodi, millest viimane jooksis tele-eetris 2003-2004. 

Lustakas komöödia jälgib kuueliikmelise 20ndates eluaastates sõpruskonna elu ja sekeldusi kiire elutempoga New Yorgis ning tegi ülemaailmselt kuulsaks nende osatäitjad: sarjast said tuule tiibadesse näitlejad Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles