Midagi küpseb: räpipunt 5miinust on Sal-Salleriga stuudios

Elu24
Copy
Räpipunt 5miinust on Hendrik Sal-Salleriga stuudios.
Räpipunt 5miinust on Hendrik Sal-Salleriga stuudios. Foto: Margus Ansu / Tartu Postimees / Instagram

Paistab, et Hendrik Sal-Salleri elus on muutuste aeg: nädal tagasi teatas ta lahkuminekust, reedel astus esmakordselt autopubliku ette ning nüüd katsetab räpilainel.

Kodumaa menukaim räpipunt 5miinust pani keskpäeval Instagrami story'sse video, kus Hendrik Sal-Saller stuudios mikrofoni laulab. Rokimehe vokaali taustaks käib träpibiit.

«Täna ärkasin vara, pole nii ammu päikest näind, üle tõsiselt pika aja pole enam voodist väljas käind,» kõlavad sõnad, mille võivad Smilersi fännid ära tunda loost «Mõtlen Sinust». Tõsi küll, originaalis käib see laul vähe teisiti.

Sõnade järgi võib pakkuda, et tulemas on järjekordne karantiinihitt, mis räägib tubasest eluviisist. Samas on 5miinust andnud varem märku, et neile koroonalaulud peale ei lähe. «Kui sa mõtled, et nüüd on õige aeg koroonateemaline laul teha, siis tegelt ei ole,» säutsusid nad märtsi lõpus. Kes teab, võib-olla on kahe kuuga aeg küpseks saanud?

Sal-Saller ütles eelmisel nädalal autokontserdi kohta, et talle meeldib teha asju, mida varem pole tehtud. Samuti on teada, et 5miinusele meeldib erinevate stiilidega katsetada, näiteks on neil praegu kavas ka üks kantrilaul. Varem on nad teinud koostööd Üllar Jörbergi ja Orelipoisiga.

Eks näis, mis seekord välja tuleb!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles