Madli Vilsar pani üles pildi, mida varem poleks julgenud näidata: ma ei viitsi enam varjata (2)

Elu24
Copy
Madli Vilsar.
Madli Vilsar. Foto: Erakogu/Instagram

Eksmiss Madli Vilsar, kes on elu jooksul palju kaalu pärast põdema pidanud, otsustas ühismeediasse üles panna pildi, mida ta enda sõnul varem näidata poleks julgenud.

Endine ilmatüdruk kirjutas Instagramis, et tema jaoks on müstiline, et inimesi ikka veel kehakaalu pärast kritiseeritakse. «Mulle juhiti täna tähelepanu, et inimesed ikka ja jälle avastavad, et telekas ja kaamerad panevad ilusasti kaalu juurde ja kaameranurgad mõjutavad nii pikkust kui ka välimust,» alustas Vilsar.

Ta toonitas, et see on täiesti normaalne, kui keha olenevalt kaameranurgast ja asendist piltidel erinev tundub. «Kasvõi need kaks pilti, mis on tehtud paari sekundiliste vahedega. Aastaid tagasi oleks ma postitanud vaid ühe neist, teadagi millise, aga nüüd saate mõlemad,» selgitas Vilsar, miks pani seekord üles pildi, kus pole kõhtu «sisse tõmmanud».

Ta lisas: «See pole üldse paha pilt, mõlemad on väga okeid ja ma lihtsalt ei viitsi enam varjata ja hoida endas neid tundeid, mida see kaalu pärast põdemine on minuga läbi aastate teinud.»

Vaata pilte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madli Vilsar (@madlivilsar) on

Vilsar, kes on varemgi kaalu- ja iluteemadel sõna võtnud, avaldas, et viimase aasta keerulised sündmused ja uus elustiil on ta muutnud «vanaks zombiks tagasi». Vilsar kolis möödunud aasta märtsis Londonisse elama, et keskenduda karjäärile ja panna end proovile rahvusvahelises Eesti idufirmas.

«Kogu mu töö tundus olevat prügikasti visatud kuni selle kõikvõimsa Ronani (lühend sõnast «koroona» – toim). See tee iseendani on käänuline ja auklik ja alati ei lähe kõik nii nagu tahaks,» rääkis ta oma raskustest.

Vilsari sõnul on paljude jaoks keeruline just suve-eelne aeg, kuna pole jõutud kohustuslikku «suvevormi». «Inimeste kehatüübid on nii erinevad ning kogu aeg selle kallal võtmine hakkab ka kõige tugevamatele ajudele. Kui inimene särab ja kiirgab energiast, siis kes annab sulle õiguse teda maha materdada, sest tema pilt ei ole piisavalt sale?» arvas ta.

Vilsari arvates on kriitika taga tegelikult madal enesehinnang. «Neile tahaks öelda, et tegele iseendaga ja enda minapildi parandamisega, sest need, kes on rahul iseendaga, ei tahaks kunagi teisi alavääristama minna,» andis ta kriitikutele soovituse.

Eksmiss selgitas Elu24-le, et tema kommentaarid on seotud suunamudija Triinu Liis Epneriga, kes käis hiljuti «Õhtu!» saates ning kelle kehakaal paljudele ette jäi. «Paljud hakkasid tema välimuse kallal võtma ja paksuks tembeldama, et ta tundub piltidel teistsugune kui telekas,» rääkis Vilsar.

Vaata saatelõiku siit!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles