ÜLLATUS Sia teatas, et on kahe teismelise poisi ema!

Elu24
Copy
Foto: Reuters / Scanpix

Sia üllatas ajakirja GQ lugejaid – nimelt teatas megastaar, et adopeeris kaks teismelist poega ja seda juba möödunud aastal.

Kaks täiskasvanuikka jõudnud noormeest aeti kasuvanemate juurest minema ja 44-aastane Sia pakkus neile uut kodu, kirjutab TMZ. Naise sõnul olid eelmisel aastal lapsendatud poisid 18-aastased, mis tähendas, et nad olid asendushoolduse süsteemi jaoks liiga vanad. 

Nüüd on nad mõlemad juba 19-aastased ja Sia õhkas, et armastab neid väga. Kui muusikult uuriti, kuidas poisid karantiini ajal hakkama saavad, ütles ta, et ühel läheb paremini kui teisel. Sia lisas siiski, et mõlemad õpivad kodus viibides palju.

Kuigi poisid on mõlemad täiskasvanud, tohib California osariigis 18-aastaseid adopteerida. Tegemist on küll keerulise protsessiga, kuid Ameerikas on see üsna tavaline. Sia on küll Austraaliast pärit, kuid vähemalt üks tema kodudest asub just Californias ja välismeedia andmete kohaselt elab ta seal ka püsivalt.

Ta ütles samas intervjuus ka, et kavatseb oma ülejäänud elu vallaline olla. Sia ja filmiprodutsent Erik Anders Lang lahutasid aastal 2016 oma kaks aastat kestnud abielu. 

Täna avaldas üheksakordne Grammy nominent ja mitmekordse plaatina sertifikaadiga artist Sia uue singli «Together,» mis pärit tema uuelt albumilt ja filmist «Music». «Together» on üks 10st filmile ja albumile kirjutatud loost.



Muusikavideo annab Sia fännidele esimese maigu tema režissööridebüüdist filmis Music, peaosades Kate Hudson, Leslie Odom, Jr. ja Maddie Ziegler. Filmi peategelane Zu (Kate Hudson) on värskelt seljatanud alkoholisõltuvuse ja otsimas oma kohta maailmas, kui saabub uudis, et temast saab oma autistist poolõe Musicu (Maddie Ziegler) ainuke eestkostja. Film lahkab kahte Siale südamelähedast teemat – oma hääle leidmine ja pere tähendus. «Musicu» stsenaarium on kirjutatud Sia ja Dallas Clayton'i poolt ning see põhineb Sia 2007. aastal kirjutatud novellil.

Laul «Together» on kirjutatud Sia ja Jack Antonoff'i poolt ning viimane on ka loo produtsent koos Jesse Shatkiniga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles