VALLATU VIDEO ⟩ Playboy modell keeldus kaitsemaski ostmast, ning võttis hoopis stringid appi

Elu24
Copy
Playboy modell Francia James tegi oma stringidest maski.
Playboy modell Francia James tegi oma stringidest maski. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost @francety / Elu24 kollaaž

Playboy modell Francia James kostitas hiljuti sotsiaalmeediat videoklipiga, kus leidlik naine võtab maski ostmise asemel endale hoopis omastringid appi.

Rinnakas Francia astub kauplusesse sisse, ning müüja lausub: «noor neiu, teil on maski vaja.»

Playboy modell küsib koheselt, kas neil on maske müügis ja saab teada, et ühe maski hind on 3,99 dollarit. Hinna peale šokeeritult istub Francia leti kõrval olevale toolile, ning hakkab stringe jalast võtma.

Naine viskab paari valgeid püksikuid kiirelt «maskina» pähe, ning küsib: «Kas see sobib teile?». Ta saab oma toote eest tasutud, ning tormab poest välja.

«Mis sina sellest arvad?» küsib Francia oma postituse pealkirjas naljatades. 

Ilmselgelt naljaga tehtud video on kokku vaadatud juba ligi poolteist miljonit korda, ning see on teeninud üle 6000 kommentaari. Fännid kiidavad postituse kommentaarides Francia huumorimeelt ja nii mõnigi kutsub Playboy modelli selliste tegude põhjal oma lemmikuks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francia James (@francety) on

See pole esimene (ja küllap ka viimane) video, millega Francia oma fännidele lisaks silmailule ka kübeke huumorit pakub. Jaanuaris postitas naine video, kus tema ja instakaunitar asuvad seksikas pesus kauplusesse sisse, ning haaravad mõlemad järjekorras seisva mehe kuuspakist pudeli vett.

«Hei, ma pole selle eest veel maksnudki,» lausub mees torisedes samal ajal, kui Francia ja tema kaaslane jooki kulistavad. Playboy modell tänab meest, ning mõlemad lahkuvad poest, jättes järjekorras seisvad mehed hämmeldunult seisma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francia James (@francety) on

Möödunud aasta novembris jagas Francia hetke sellest, kuidas üks üleannetul leemuril õnnestus Playboy modelliga teha midagi, millest paljud mehed unistavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles