Naistemehe mainega Austraalia tennisetäht sai venelannalt korvi

Elu24
Copy
25-aastane Austraalia tennisemängija Nick Kyrgios sai sotsiaalmeedias kõva obaduse.
25-aastane Austraalia tennisemängija Nick Kyrgios sai sotsiaalmeedias kõva obaduse. Foto: Bai Xue via www.imago-images.de/imago images/Xinhua/Scanpix

Mitme tuntud naistennisemängijaga lähedasi suhteid loonud Austraalia tennise «paha poiss» Nick Kyrgios sai oma viimasel vallutusretkel lüüa - Venemaa tennisemängija Anna Kalinskaja teatas avalikult, et Kyrgios on tema jaoks tühi koht.

Oma Instagrami postitustega segadust külvanud Venemaa tennisekaunitar Anna Kalinskaja sõnas Kyrgiose kohta: «Sa pole ainult paha poiss, vaid lihtsalt halb inimene.»

21-aastane, maailma tennise edetabelis 112. kohal asetsev venelanna ei piirdunud vaid selle väljaütlemisega, tal oli varrukast võtta ka teisi salvavaid sõnu. Muuhulgas nimetas ta praeguseks juba endist poiss-sõpra energiavampiiriks, vahendas krone.at. 

Kuigi venelanna Kyrgiost nimepidi oma postitustes ei maininud, on fännid veendunud, et see sai olla ainult austraallane, sest just Kyrgiosega oli nooruke venelanna alates eelmisest sügisest deitinud. Kalinskaja teatas oma Instakontol, et selle looga on lõpp. «Läksime lahku. Me pole enam sõbrad,» kirjutas ta. Praeguseks on need postitused Kalinskaja kontolt eemaldatud. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling good,like I should

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on

25-aastase Nick Kyrgiose vallutuste hulka teatakse kuuluvat Austraalia tennisist Ajla Tomljanovic, USAd esindav Venemaa päritoluga Amanda Anisimova.

Amanda Anisimova oli Kyrgiose partner 2020. aasta Austraalia lahtiste segapaarismängus.
Amanda Anisimova oli Kyrgiose partner 2020. aasta Austraalia lahtiste segapaarismängus. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP
Ajla Tomljanovic oli Kyrgiose türdruksõbraks paar aastat.
Ajla Tomljanovic oli Kyrgiose türdruksõbraks paar aastat. Foto: Aaron Doster/USA Today Sports/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles