PILDID JA VIDEO ⟩ Ameerikas anti esimene sisekontsert koroonareeglite järgi

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Kantrimuusik Travis McCready andis Arkansases koroonareegleid järgiva kontserti.
Kantrimuusik Travis McCready andis Arkansases koroonareegleid järgiva kontserti. Foto: Kuvatõmmis Twitteri videost

Samal ajal kui Eestis on hoo sisse saanud autokontserdid, proovitakse Ameerika Ühendriikides rahvas kontserdisaalidesse vaikselt tagasi tuua.

Arkansase osariigis Fort Smithi linnas esines esmaspäeval kantrimuusik Travis McCready, kes andis kontserdi täitsa siseruumis ja päris publikuga.

1100 inimest mahutavasse kontserdisaali müüdi 229 piletit, publik pidi kahemeetrist vahet hoidma ning maske kandma. Sisenedes mõõdeti kõigi kontserdikülastajate kehatemperatuuri ning tualetti võis korraga minna kuni kümme inimest.

Publik kontserdil.
Publik kontserdil. Foto: Kuvatõmmis Twitteri videost

Üritus ei pääsenud siiski täielikult praegusele ajale omasest virtuaalsest puudutusest, nimelt kanti kontserti veebis üle publikule, kes olid samuti pileti eest maksnud.

Nn vahemaa hoidmise kontsert sai esialgu negatiivset vastukaja ning Arkansase kuberneri juhisel lükati üritus kolme päeva võrra edasi. Õnneks sai see siiski toimuda ning kohale tulnud fännid olid rahul, et said taas elavat muusikat kuulda, vahendas The New York Times.

Kontserdipaiga omaniku Lance Beatty sõnul annab selline üritus paljudele lootust. «Me ei teinud seda kindlasti majanduslikul põhjusel,» selgitas ta, et praktiliselt tühjale saalile kontsertide korraldamine kasumit ei too. «See on eksperiment, et kuidas selline asi töötab,» lisas ta.

New Yorgi kontserdikorraldaja Dave Poe sõnul on selline üritus hea viis, kuidas muusikatööstusele taas elu sisse puhuda.

Vaata pilte!

Embed from Getty Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles