VIDEO Värske briti telesarja seksistseenid on nii kuumad, et sattusid koguni Pornhubi

Elu24
Copy
Briti draamasarjas «Normal people», mille ühte peaosalist kehastab Daisy Edgar-Jones (pildil), näidatud kuumad seksistseenid sattusid Pornhubi.
Briti draamasarjas «Normal people», mille ühte peaosalist kehastab Daisy Edgar-Jones (pildil), näidatud kuumad seksistseenid sattusid Pornhubi. Foto: Kuvatõmmis treilerist / kuvatõmmis kodulehelt / Elu24 kollaaž

Briti draamasarja «Normal people» («Tavalised inimesed» – toim) seksistseenid jätsid ühele fännile nii hea mulje, et ta lõikas nendest kokku 22-minutilise videoklipi, ning viskas selle Pornhubi üles. Sarja produtsendid asjast vaimustuses ei ole, vahendab Variety.

Aprilli lõpus täies mahus esilinastunud 12-osaline draamasari «Normal people», mis põhineb iirlanna Sally Rooney samanimelisel romaanil, valmis koostöös BBC Three ja Huluga. Lühisari räägib loo kahest iiri noorest, Mariannest (Daisy Edgar-Jones) ja Connellist (Paul Mescal), kelle romantiline suhe saab alguse keskkoolis, ning jätkub ka ülikoolis.

Lühisarjas on kahe peategelase vahel mitmeid seksistseene, millest üks fänn vaimustusse sattus ja inspiratsiooni sai. Nimelt lõikas ta intiimsetest stseenidest kokku 22-minutilise video ja pani selle Pornhubi üles. 

«Oleme väga pettunud, et lühisarja «Normal people» stseene on sel viisil kasutatud. See on nii autoriõiguste rikkumine kui ka, mis veelgi olulisem, sügavalt lugupidamatu asjaosaliste ja laiema loomingulise meeskonna suhtes,» rääkis üks sarja produtsentidest, Ed Guiney Variety-le.

Guiney sõnul nõuti Pornhubilt, et video koheselt eemaldatakse, ning Pornhubi asepresident Corey Price kinnitas, et nüüdseks on «Normal people» seksistseenidest kokku lõigatud klipp nende saidilt eemaldatud.

Sarja intiimstseenide ebaseaduslikud kärped levivad aga internetis siiani, luues õiguste valdajatele ja seotud isikutele lahendamist nõudva probleemi.

Variety vahendab, et telesarjade ning filmide seksistseenide piraatlus ja levitamine veebis on muutunud video-jagamise platvormide kasvuga tõsiseks murekohaks, mõjutades ka selliseid hittsarju nagu «Troonide mäng».

Vaata BBC Three ja Hulu lühisarja «Normal people» treilerit SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles