SEEBIOOPER ⟩ 14-aastane rase venelanna kuulutas nuttes, et võib lapsest ilma jääda

Elu24
Copy
Vene koolitüdruk Daria jäi rasedaks 13-aastaselt. Algselt lapse bioloogiliseks isaks nimetatud poiss-sõber Ivan on 11-aastane.
Vene koolitüdruk Daria jäi rasedaks 13-aastaselt. Algselt lapse bioloogiliseks isaks nimetatud poiss-sõber Ivan on 11-aastane. Foto: Kuvatõmmised Instagramist / @uverdig_iv

Vene meediat šokeeris jaanuaris uudis 13-aastasest Dariast, kes väitis, et jäi oma lapseeas poiss-sõbrast rasedaks. Nüüdseks 14-aastane Daria on tänu rasedusele ning sotsiaalmeediale teeninud tuhandeid fänne ja kõvasti raha. Hiljuti kuulutas aga koolitüdruk nuttes, et talt tahetakse laps ära võtta –järgmisel päeval võttis lugu juba uue pöörde, vahendab radiokp.ru.

Uudis Daria rasedusest tekitas jaanuaris Venemaal palju kõneainet. Elu24 kirjutas aasta alguses, et Krasnojarski piirkonnas asuva linna Zheleznogorski haigla teatas 13-aastase tüdruku rasedusest kohalikku politseid 13. jaanuaril.

Venemaa meedia vahendas, et sealses piirkonnas elav koolitüdruk ootab tol hetkel 10-aastase Ivani last. Praeguseks on selgunud, et Daria ootab tütart, kelle nimeks võib saada Karolina.

Veebruaris sai Daria 14-aastaseks ja paar nädalat pärast seda tuli ilmsiks, et ise veel lapseeas Ivan ei saa olla sündimata lapse isa. Kohalik lastearst Nikolai Skorobogatov avaldas juba jaanuaris kahtlust: «Teoreetiliselt on see võimalik aga ma ei tea midagi selle konkreetse juhtumi kohta. Kuid mulle tundub, et keegi teine võis tüdruku viljastada ning süü aeti poisi kaela.» 

Eksperdid said aga asjas lõplikult selgust ja kinnitasid, et koolipoiss ei ole kohe kindlasti lapse isa: «Analüüsisime proove kolm korda, nii et viga ei tohiks olla. [...] Ta on alles laps, tal ei ole testosterooni. Puberteet ei tule isegi homme.»

Lapse isa tegelik identiteet on siiani mingil määral lahtine. Aprillis võttis meediaga ühendust 15-aastane noormees, keda hakati kahtlustama Daria vägistamisest. Rohkem selle kohta saad lugeda SIIT. Hiljuti lükkas aga Daria poss-sõber Ivan selle väite ümber (sellest lähemalt loo lõpus).

Ta muidu on vist normaalne, aga täna käis mööda haiglat ringi ja rääkis, et mult võetakse laps ära.

Kuna Daria rasedus saab siiani vene meedias palju tähelepanu, on koolitüdruk mai keskpaigaks kogunud endale üle 200 000 insta-fänni, ning hiljuti väitis koolitüdruk, et on tänu sotsiaalmeediale teeninud juba üle saja tuhande rubla. Raha kogub Daria lapse jaoks.

Sel nädalal sai aga Daria jõudis aga taas meediasse, kuna pani Instagrami üles nüüdseks kustutatud video, kus ta nuttes kuulutas, et temalt tahetakse tütar ära võtta. 

«Meie vastu on naistekliiniku juhataja. Ta muidu on vist normaalne, aga täna käis mööda haiglat ringi ja rääkis, et mult võetakse laps ära. Ja oli veel õnnelik. Kolme päeva pärast on kohus. Sada tuhat (rubla – toim) on meil koos. See pidi kuluma sünnitusmaja peale, aga nüüd peab selle raha raiskama advokaadi peale, et ta meid kuidagi kaitseks,» teatas Daria läbi pisarate.

Kurb koolitüdruk sai oma jälgijatelt palju toetust, ning mitmed kinnitasid, et olles lapse tegelik ema, ei tohiks keegi Darialt last ära võtta.

Päev hiljem oli aga emotsionaalne video Daria Instagrami kontolt kadunud ja selle asemele oli ilmunud uus postitus, millega tüdruk iseenda sõnad ümber lükkas.

Laps jääb minu perekonda ja mitte keegi teine temale ei pretendeeri.

«Ma tahaks tagasi võtta oma eilsed sõnad ja vabandust paluda ebakorrektse info eest,» tunnistas Daria ja lisas, et ta eksis. «Mingisugust survet [...] valitsusorganisatsioonide poolt ei olnud, ei minu pere, ega ka minu lapse suunas. Lapse dokumendid tehakse minu ema nimele, laps jääb minu perekonda ja mitte keegi teine temale ei pretendeeri,» kirjutas vene tüdruk. 

Teisisõnu selgus, et lapse eestkostjaks saab pärast sünnitust Daria ema, kelle nimele kirjutatakse kõik vastavad dokumendid. Väidetavalt kirjutatakse lapse dokumendid Daria nimele siis, kui tüdruk saab piisavalt vanaks.

Pärast asjatut nuttu sotsiaalmeedias, postitas Daria 21. mail Instagrami, et tal hakkas kohtus viibides halb, ning ta kutsus endale kiirabi. Teadaandega suunas aga Daria oma fännid sündimata tütre Instagrami kontole, mis on hetkel privaatne, kuid millel on juba ligi 60 000 jälgijat. Daria on Instagramis loonud ka eraldi reklaamidele mõeldud konto (seal saab kohe 5000 fänni täis).

POISS-SÕBER MURDIS VAIKUSE

Sotsiaalmeedia abiga kõvasti raha teeninud Daria eeskujul on Instagramiga liitunud ka koolitüdruku nüüdseks 11-aastane poiss-sõber, Ivan. Antud teemal siiani vaikinud Ivan aktiveeris oma konto kõigest nädal tagasi, kuid tal on juba üle 20 000 fänni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ваня Черкашин (@lulya_19) on

Oma esimese postitusega avaldas Ivan koheselt, et laps pole tema, kuid ta armastab Dariat, ning kavatseb koolitüdrukuga koos last kasvatada. Ivan kinnitas ka seda, et Daria jäi rasedaks pärast seda, kui teda vägistati.

Mõned päevad hiljem kirjeldas Ivan kaudselt ka juhtunut ja seda meessoost isikut, kes on poisi sõnul Daria lapse tegelik isa.

Me ei tahtnud, et ta meiega jalutaks, temaga oli igav ja ta oli väga paks.

«Tol suvel me käisime Dašaga jalutamas, meiega koos hakkas jalutama meie tuttav ja tema hakkas kutsuma meiega kaasa oma venda,» kirjutas Ivan ja lisas, et too «vend» ongi lapse bioloogiline isa. 

«Me ei tahtnud, et ta meiega jalutaks, temaga oli igav ja ta oli väga paks. Ta käis tihti meie juures, aga meie Dašaga temaga ei suhelnud. Ja ta veel õppis minu koolis,» väitis Ivan, kes lõpetab neljandat klassi. Daria käib teises koolis, 7. klassis.

Nimesid nimetamata lükkas Ivan ümber aprillis meedias levinud kuulujutu, et lapse bioloogiline isa on 15-aastane nooruk, kes käib 9. klassis (ja hoopis Dariaga ühes koolis). Ivan avaldas postituse lõpus, et pärast juhtunut on Daria lapse bioloogilist isa näinud vaid korra, ning seda kohtusaalis.

Ühes teises postituses avaldas Ivan, et hetkel nad Dariaga koos ei ela, kuid kavatsevad seda kunagi teha. Daria loodab aga, et saab kodust välja kolida 17-aastaselt, ning kogub juba praegu korteri jaoks raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles