Netipetturid kasutavad Liis Lemsalu nime ja nägu salenemistoodete müümiseks

, Toimetaja
Copy
«Sinuga koos» 2. saade: Liis Lemsalu ja Ott Lepland Kvartett live-kontsert Alexela kontserdimajast
«Sinuga koos» 2. saade: Liis Lemsalu ja Ott Lepland Kvartett live-kontsert Alexela kontserdimajast Foto: Madis Veltman

Lauljatar Liis Lemsalu sai äärmiselt ebameeldiva üllatuse osaliseks. Nimelt kasutati tema teadmata nii tema nime kui ka nägu kaalulangetuspreparaatide müümiseks.

Lauljatar avastas petuskeemi alles siis, kui tema käest hakati sotsiaalmeedia vahendusel reklaamitava dieedi kohta lähemalt uurima. «Minu nime ja pilte väärkasutatakse kaalulangetuspreparaatide müümiseks. Tegu on pettusega!» teatab Liis Lemsalu oma ametliku Facebooki lehe vahendusel «Ma ei ole kunagi neid tooteid kasutanud ega propageeri konkreetsete toodete kasutamist ega keto dieeti. Samuti ei olnud minu manager Sandra Sersant enne tänast, mil see info meieni jõudis, nendest toodetest teadlik ega soovitanud neid mul tarbida. Palun ära anna oma raha netipetturitele! Taolisi skeeme on Eestis kahjuks olnud varemgi.»
 

Foto: Kuvatõmmis


Nii Liis kui ka tema esindaja annavad hetkel endast kõik, et reklaami lend sotsiaalmeedias peatada ja levitada infot, et tegemist on pettusega. Artist palub abi ka oma jälgijatelt: « Et me ise neid reklaame Facebookis ning Instagramis ei näe, ei ole meil võimalik neid ka scamina raporteerida, seega palume sinu abi. Selle asemel, et reklaamile klikkida, palun vajuta reklaami üleval paremal nurgas olevale kolmele punktile ning vali REPORT AD -> Scam. Samuti on abi, kui saadad privaatsõnumina reklaami Facebooki või Instagrami lingi (mitte lingi, mis avaneb, kui reklaamile klikata). Olge valvsad ja hoitud!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minu nime ja pilte väärkasutatakse kaalulangetuspreparaatide müümiseks. TEGU ON PETTUSEGA!! Ma ei ole kunagi neid tooteid kasutanud ega propageeri konkreetsete toodete kasutamist ega keto dieeti. Samuti ei olnud minu manager Sandra Sersant enne tänast, mil see info meieni jõudis, nendest toodetest teadlik ega soovitanud neid mul tarbida. PALUN ÄRA ANNA OMA RAHA NETIPETTURITELE! Taolisi skeeme on Eestis kahjuks olnud varemgi. Teeme ühiselt kõik selle jaoks, et sellised reklaamid ei leviks. Et me ise neid reklaame Facebookis ning Instagramis ei näe, ei ole meil võimalik neid ka scamina raporteerida, seega palume SINU ABI. Selle asemel, et reklaamile klikkida, palun vajuta reklaami üleval paremal nurgas olevale kolmele punktile ning vali REPORT AD -> Scam. Samuti on abi, kui saadad privaatsõnumina reklaami Facebooki või Instagrami lingi (mitte lingi, mis avaneb, kui reklaamile klikata). Olge valvsad ja hoitud!

A post shared by L I I S L E M S A L U (@liislemsalu) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles