Pakistani lennukatastroofis hukkus ilmselt supermodell Zara Abid

Elu24
Copy

Pakistani lõunaosas Karachi suurlinnas kukkus täna keset elumaju alla reisilennuk. Kardetavasti hukkus lennukatastroofis ka kohalik modell Zara Abid.

Lennufirma Pakistan International Airlines (PIA) lennuk valmistus maanduma, kuid kukkus tõenäoliselt tehnilise rikke tõttu elurajooni, põhjustades plahvatuse, mis paiskas õhku hiiglasliku suitsupilve, vahendas Postimees.

PIA pressiesindaja teatel oli pardal 91 reisijat ja seitse meeskonnaliiget. Karachi linnapea Wasim Akhtari sõnul said kõik lennuki pardal olnud inimesed surma.

Pardal oli ka üks Pakistani edukamaid modelle Zara Abid, kes on teinud koostööd mitmete rahvusvaheliste brändidega. Teda tuntakse reklaamidest ja ajakirjade kaantelt ning hiljuti alustas naine ka näitlemisega. 28-aastane Abid tegi oma filmidebüüdi tõsielul põhinevas märulis «Chaudhry: märter», mis pole veel linastunud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zara Abid (@zaraabidofficial) on

Näitleja ja aktivist Frieha Altaf kirjutas ühismeedias, et modellil polnud plaanis lennureisi ette võtta, kuid sai teate oma onu surmast, mistõttu lendas Lahore'i. Kuna surmalennuk startis Lahore'ist, võib arvata, et Abid oli teel matustelt tagasi. Altafi sõnul on Abidi surm modellitööstuse jaoks suur kaotus.

Kindlat hukkunute nimekirja veel pole, mistõttu loodavad modelli fännid, et tal õnnestus imekombel pääseda.

Pakistani lennukatastroof.
Pakistani lennukatastroof. Foto: AFP/SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles